Връзките от разстояние са сложни, изискват много отдаденост и взаимно

...
Връзките от разстояние са сложни, изискват много отдаденост и взаимно
Коментари Харесай

Зодиакалните знаци, които имат проблем с връзките от разстояние

Връзките от разстояние са комплицирани, изискват доста отдаденост и взаимно предпочитание, с цел да просъществуват. Именно поради неналичието на физически контакт с обичания, има хора, които изрично отхвърлят да бъдат във връзка от разстояние. Най-често, те са от зодиите:
Рак
Раците ще се възползват оптимално от обстановката, само че в действителност ще страдат да бъдат надалеч от индивида, който обичат. В последна сметка, има вид да се примирят със обстановката, само че даже тогава ще имат моменти, в които ще се усещат празни и тъжни. Те ще изпращат сладки известия и деликатно подбрани дарове, с цел да покажат, че им пука. Единственото нещо, което би ги задържало в такава връзка, е мощната и откровена любов към другия.
Лъв
Лъвовете ще дадат всичко от себе си в една връзка от разстояние, само че това не значи, че е елементарно. Лъвовете обичат да живеят живота си гласно и индиферентно и им е прелестно да имат човек в живота си, с който могат да споделят всеки миг. Макар че това може да се случи до известна степен с съществуващата технология, не е същото като връзката онлайн. Лъвовете към момента ще бъдат всеотдайни и ще покажат мощно своята обвързаност. Те обаче постоянно ще се питат дали връзката има смисъл.
Скорпион
Скорпионите се нуждаят от огромна сигурност и доверие, с цел да влязат във връзка въобще. Това прави връзката от разстояние доста комплицирана и съвсем невъзможна с човек от тази зодия. Ако не са имали време да открият същинско доверие с индивида, може да е мъчно да повярват, че индивидът ще ги трансформира в приоритет и ще им остане правилен даже от разстояние. Те се пробват да се надяват на най-хубавото, само че в последна сметка чакат най-лошото. Ето за какво е по-добре да не се впускат в такива връзки. Съмнението и недоверието им единствено ще наранят и двамата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР