Връзките, особено когато сте женени, могат да бъдат трудни. Понякога,

...
Връзките, особено когато сте женени, могат да бъдат трудни. Понякога,
Коментари Харесай

Кога един мъж е готов да напусне семейството си заради друга?

Връзките, изключително когато сте женени, могат да бъдат сложни. Понякога, даже откакто са дали обещание да бъдат правилни, някои мъже обмислят да изоставен брака поради друга. Ако разберем за какво се усещат по този метод, можем да научим повече и за това по какъв начин действа една връзка.

Независимо дали става въпрос за предпочитание за нещо ново или за възприятие за независимост, има доста аргументи, заради които един мъж може да обмисли да бъде с друга, написа Обекти.бг.

Разглеждаме 9 елементарни аргументи, заради които това може да се случи:

1. Търси нещо ново

Понякога човек може да се усеща като че ли по този начин, като че ли е заседнал в всекидневието си и буксува на едно място. Търси тръпката, приключенията, нещо друго от елементарното. Не че към този момент не обича своя сателит в живота, а просто копнее за смяна, искра, която да възпламени още веднъж пристрастеността му към живота.

2. Скучно му е

Скуката може да се прокрадне в която и да е връзка – даже и в брака. Когато човек усеща, че всеки ден е една и съща остаряла история, той може да стартира да търси тръпката другаде. Не че не го е грижа за жена му, просто монотонността го кара да жадува за стимулация и многообразие.

3. Обича да играе

Някои мъже обичат вълнуващи игри. Не става дума за обич или ангажираност, а за бързото наслаждаване от процеса разкриване на нови неща. За такива мъже вълнението се крие във флирта, в съблазняването и завладяването. Те може да са прочувствено дистанцирани от брака си и да търсят одобряване в мимолетни срещи.

4. Той желае да задоволи егото си

И най-силните мъже не са ваксинирани против неувереността. Когато егото на мъжа е нежно, той може да търси утвърждение от други дами, с цел да се усеща мечтан и оценен. Вниманието и комплиментите от някоя нова могат краткотрайно да покачат самочувствието му, даже в случай че това заплашва брака му.

5. Чувства се незадоволен

Ако мъжът се усеща незадоволен в брака си, той може да потърси задоволство другаде. Независимо дали става въпрос за прочувствени, физически или интелектуални потребности, които не са задоволени, а за изкушението от човек, който наподобява предлага нещо, което му липсва и е мъчно да се устои.

6. Жадува за независимост

Бракът от време на време може да се усеща като клетка от човек, който копнее за независимост и самостоятелност. Перспективата да бъде вързан за ръцете и краката, може да го накара да потърси разтуха в прегръдките на друга жена, което дава възприятие за избавление от брачните ограничавания.

7. Той е прочувствено дистанциран

Когато прочувствената фамилиарност в брака изчезне, мъжът може да търси другаде такава. Независимо дали става дума за неразрешени проблеми, прекратена връзка или просто разлъка, той може да откри разтуха във вниманието и разбирането, които намира в друга жена.

8. Чувства се подценен

Ако мъжът не се усеща стойностен или оценен в брака си, може да го потърси другаде. Независимо дали става въпрос за удивление, внимание или самопризнание, изкушението да се почувствате оценени от някоя нова може да бъде изкушаващо, даже и да е краткотрайно.

9. Повлиян е от връстниците си

Понякога външни въздействия, като другари или сътрудници, могат да играят роля при решението на мъжа да търси извънбрачни връзки. Натискът от другари или обществените правила, които възхваляват изневярата, може да го подбуден към опит в търсене на утвърждение или приемане от обществения му кръг.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР