Връзката между скъпоценните камъни и определени зодии е вълнувала хората

...
Връзката между скъпоценните камъни и определени зодии е вълнувала хората
Коментари Харесай

Камъни и зодии – Разберете кой е най-подходящ за вас

Връзката сред скъпоценните камъни и избрани зодии е вълнувала хората от епохи.

Правилно подбраните скъпоценни камъни могат да подсилят естествените зодиакални черти и да оказват помощ за грижата за любовта, да укрепят самочувствието, да прибавят храброст и да прогонят неприятните страсти.

Скъпоценен камък за зодия: Овен

Лунният камък е идеалният камък за Овен. Лунният камък дължи името си на необичайния си искра, който може да прилича лунна светлина.

Това е минерал на вътрешния напредък и мощ, който ще ви подсети, че освен външният свят е значим. Носейки го със себе си, ще засилите интуицията си и ще установите по-голям контакт с вътрешното си Аз.

Лунният камък оказва помощ за поддържане на прочувствен баланс, облекчава напрежението и укрепва спокойствието. Благодарение на него вие също ще започнете да употребявате по-осъзнато лунните етапи.

Скъпоценен камък за зодия: Телец

За хората от зодия Телец изумрудът ще работи най-добре. Изумрудът, обичаният камък на самата Клеопатра, е считан за камък на мъдростта и просперитета от епохи.

Зеленото му символизира ново начало, прераждане, пробуждащ се живот. Изумрудите имат успокояващи свойства, защищават от отрицателно мислене, укрепват паметта и концентрацията.

През идната година изумрудите ще ви дадат достолепие, а в здравето, в случай че се постанова, ще засилят работата на сърцето и ще намалят кръвното налягане.

Скъпоценен камък за зодия: Близнаци

Близнаците би трябвало да носят тюркоаз. Тюркоазът, именуван камък-победител, ще укрепи виталните сили на организма ви и имунната система на организма. Ще усъвършенства и работата на сърцето.

Това е камък, който ви оказва помощ да разчетете личните си стремежи и страсти. Стимулира въображението и творчеството. По този метод ще има огромно въздействие върху връзката с другите.

Тюркоазът се смята за камък, който има силата да показва приятелско почитание – тъй че може да накара другите да ви слушат и да ви се възхищават със спотаен мирис.

Скъпоценен камък за зодиакалния знак: Рак

За Рака съвършените бижута са тези с чароит. Мистично звучащият чароит дължи името си, обратно на външния тип, не на вещерството и магията, а на съветската река Чара, където е открит за първи път.

Този камък се намира единствено на това място на земята. Чароит ще ви накара да видите още по- ясно какви са житейските ви цели за тази година и ще ви поддържа в постигането им.

Ще се отвори към вътрешния свят и ще обезпечи по-бързо, по-съзнателно духовно развиване. Това е камък, който ще ви помогне да преодолеете страха и да го превърнете в мотивация за деяние.

Скъпоценен камък за зодия: Лъв

Кой ще бъде най-хубавият драгоценен камък за Лъв? Тигровото око има скъпи лечебни свойства. Действа успокояващо на душeвността, защищава от несъответствуващи връзки, прогонва отрицателните мисли и укрепва позитивните.

Освен това изостря сетивата, оказва помощ за по-доброто разбиране на нещата, които се случват към нас – по този метод прибавя храброст и религия в личните благоприятни условия.

Така тигровото око ще ви защищити от произшествия, порязвания и неочаквани събития. Дава храброст. Носете го със себе си, с цел да се чувствате в сигурност.

Скъпоценен камък за зодия: Дева

Аквамаринът е превъзходен избор за скъпоценни камъни за Дева. Благородният аквамарин е именуван „ камъкът на смелостта “, той ще ви помогне по-лесно да говорите по сложни въпроси.

Освен това ще ви помогне да изразите възприятията си. Това ще накара други хора да се притекат на помощ, когато тяхната поддръжка се окаже нужна.

Дава храброст на страхливите, поддържа в увереността, учи учтиво да отхвърля, само че и да пуска умно.

Той е добър камък за преуморени хора – споделя се, че с помощта на кристалния си, синьо-зелен цвят, сходен на море, може да успокои сетивата и да има успокоителен и пречистващ резултат.

Скъпоценен камък за зодиакалния знак: Везни

Като Везни, сложете лапис лазули в кутията си за бижута. Лапис лазули предизвиква другарството и хармонията в връзките.

Този камък оказва помощ за активиране на интуицията, отстрани отрицателните страсти, поддържа по пътя към себеприемането.

Ще има позитивен резултат и върху съня – ще ви отвори за оракулски сънища и също така ще ви накара да ги запомните. Определено ще ускори екстрасензорното усещане – това е страховит камък за хора, които са покрай духовно развиване.

За някои това в допълнение ще разшири гледната точка, ще развие въображението и ще задейства творчеството.

Скъпоценен камък за зодия: Скорпион

Скорпионът ще усети силата с помощта на кехлибара. Кехлибарът, античната смола на иглолистните дървета, е знак на оптимизъм и начало. Той е въплъщение на триумфа, тъй че ще ускори самочувствието и ще ви помогне да постигнете задачите си.

Той ще добави жизнеспособност и витални сили, ще озари мозъка и ще улесни връзката, даже и невербалната. Пречиства атмосферата, внася прелестно, успокояващо въодушевление, има силата да сдобрява конфликтните.

Определено ще се отрази позитивно на физическото здраве – ще укрепи гърлото и щитовидната жлеза, а за тези, които имат проблеми с кръвното налягане – ще го възстановява.

Скъпоценен камък за зодия: Стрелец

За Стрелец си коства да купувате бижута с нефрит. Заложете на нефрит. Този камък, който се предлага в няколко нюанса, е знак на самопризнание и благосъстояние в китайската просвета.

Най-разпространен е нефритът в зелено – цветът се дължи на наличието на хром. Зеленият нефрит ще укрепи вашите финанси и ще направи всяка бизнес активност потребна.

Жълтата вариация на нефрита ще бъде потребна за тези, които се усещат самотни и желаят да открият по-добри, по-дълбоки и скъпи взаимоотношения с другите.

Скъпоценен камък за зодия: Козирог

Какъв драгоценен камък да изберете за Козирог? Гранатът е драгоценен камък от групата на силикатите. Особено се предлага за хора, които имат проблеми с смяната в живота си.

Помага за личностно развиване, реализиране на триумф, улеснява вземането на сложни решения, дава храброст, само че освен. Увеличава известността, тъй че може да ви накара да се радвате на още по-голямо почитание в обкръжението си.

Освен това ще има позитивен резултат върху възприятията и интензивността на чувствата. Това е камък, който провокира пристрастеност.

Скъпоценен камък за зодия: Водолей

Водолеят би трябвало да търси измежду камъните оникс. Ониксът, именуван камък на смелите, може да разсъни упоритости.

Ще ускори концентрацията ви и ще ви накара да не се отказвате по пътя към реализиране на задачите си.

Освен това ще помогне за превъзмогване на несгодите и прекачване на реализацията на фантазиите от сферата на теорията към практиката.

Смята се за камък, който отстрани отрицателното мислене, предизвиква позитивната смяна и ви оказва помощ да продължите напред, без да мислите за предишното. Помага за отварянето на напълно нова глава в живота.

Скъпоценен камък за зодия: Риби

Коралът е най-хубавият избор за Риби. От епохи коралите са считани за амулет, предпазващ от вълшебства и зли сили. И макар че не е драгоценен камък (това е мъртъв скелет на морски корали), му се приписват редица лечебни свойства.

„ Морското цвете “, както от време на време се назовава коралът, символизира мощ, благосъстояние и висок обществен статус. Така че може да ви направи по-видими за другите хора към вас.

Коралът, изключително този с натоварен цвят, на първо място ще добави сила и ще разсъни пристрастеност. Такава смяна несъмнено ще се отрази позитивно на връзката ви.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР