Връзката между Кубрат Пулев и неговата приятелка Андреа е нестабилна,

...
Връзката между Кубрат Пулев и неговата приятелка Андреа е нестабилна,
Коментари Харесай

Джени Суши: Зарадвах се, когато Андреа напусна Кубрат, както и, че Джошуа го би

Връзката сред Кубрат Пулев и неговата другарка Андреа е нестабилна, счита американската кореспондентка и готвач Джени Суши.

Журналистката стана известна около целувката на Кобрата и последвалия гръмък развой пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Лицензът на боксьора беше замразен поради фриволното държание след мача против Богдан Дину през март 2019 година Пулев се извини на Джени Суши за постъпката и даже мина специфичен курс за полов тормоз против дами. Въпреки това американката не е не запомнила случилото се.

Самият Кубрат мина през куп премеждия в своята връзка с Андреа. Двамата скъсаха при започване на 2020-а, само че по-късно още веднъж се събраха. Певицата поддържа своето дългогодишно гадже до кръга за мача с Антъни Джошуа през декември.

" Зарадвах се, когато Андреа се раздели с него - показа пред " България Днес " Джени Суши. - Като жена разбирам за какво тя ми пращаше гневни персонални известия. Защитаваше своята територия и беше лоялна на своя мъж. Щом някой може да лъже пред целия свят, представете си какви неистини й е наговорил на нея. А тя просто е повярвала на всичко казано. Нямах визия, че още веднъж са се събрали, тъй като не последвам българските шоубизнес вести, само че тяхната връзка ми наподобява доста нестабилна. "

Джени Суши не е имала подозрения в успеха на Антъни Джошуа над Кубрат Пулев за международните трофеи в тежка категория. Британецът завоюва с нокаут в деветия рунд и нанесе второ проваляне в професионалната кариера на 39-годишния софиянец.

" Гледах клипове от мача. Антъни Джошуа изглеждаше ужасно. Невероятен боксьор. Доминираше през цялото време на мача. Всички знаеха, че щеше да завоюва. Нямам самообладание да го видя на кръга против Тайсън Фюри ", проучва срещата Джени Суши, която има няколко изявленията с известни персони от света на бойните спортове.

По време на сагата с Кубрат Пулев американката получи доста известия от почитатели на Кобрата в обществените мрежи. Сред тях имаше и закани за ликвидиране. Заради обидите Джени Суши изпадна в меланхолия и краткотрайно спря своя инстаграм акаунт. Основната тематика на заканите беше евентуален правосъден развой за полов тормоз против българина.

" Изненадана съм, че след толкоз доста време почитателите на Пулев по този начин и не схванаха, че той излъга за делото - добави американската журналистка - В дословния смисъл излъга, че съм щяла да го осъждам. Калифорнийската атлетическа комисия спря правата му за 6 месеца. Принуди го да мине курс за полов тормоз и санкция, която беше платена. Има огромна разлика сред комисията и съда. Никога не е било завеждано дело, нито е било дискутирано нещо сходно. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР