Връзката между един баща и дъщеря му е специална. Независимо

...
Връзката между един баща и дъщеря му е специална. Независимо
Коментари Харесай

Нейният втори баща продаде колата си, за да плати сватбата, а години по-късно тя го изненада с ТОВА! (ВИДЕО)

Връзката сред един татко и щерка му е специфична. Независимо дали е родна или осиновена щерка. Кристин Ръсел Дейв е бащата, който не е имала в детството си, по тази причина тя реши да му благодари за всичко, което е направил за нея! Когато майка й и той се срещнаха, незабавно схванаха, че са основани един за различен.

Тъй като нямаше пари за сватбата, вторият татко на Кристина, Дейв, трябваше да се раздели с обичаното си Porsche 914 от 1973 година и да го продаде.

 мъж с Порше

В нито един миг обаче той не съжали за постъпката си! Той доста обичаше майка й и се грижеше за Кристин като за лична щерка.

 татко и щерка страст

Затова Кристин реши, че ще направи всичко допустимо, с цел да го зарадва и да му се отблагодари за грижите – във видеото, споделено от младата жена, се вижда трогателната реакция на втория й татко, откакто Кристин го изненадва с автомобил, който е еднакъв с неговото Porsche.

 мъж с бяло Порше

 татко и щерка прегръдка

Тя бе търсила тази антика с години и най-сетне съумя да изненада до сълзи втория си татко за всичко.

 бяло Порше

 щерка с татко си

От видеото се вижда по какъв начин в началото Дейв не схваща, че подаръкът е за него, и даже пита чия е колата и кой я е паркирал там! Видео от цялото събитие можете да гледате ТУК:

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР