Вратичка в закона позволява проникване на руско влияние в България.

...
Вратичка в закона позволява проникване на руско влияние в България.
Коментари Харесай

Кристина Петкова : Вратичка в закона позволява проникване на руско влияние в България

Вратичка в закона разрешава навлизане на съветско въздействие в България. Това сподели по Нова тв депутатът от ПП-ДБ и зам.-председател на ДСБ Кристина Петкова. По думите ѝ това се случва като чужденци получават българско поданство поради спортни заслуги. Колко са обаче те – отрасловото Министерство на младежта и спорта не знае.

„ Има случаи на съветски жители, за които няма никакви данни да са свързани със спорта въобще. В мотивировката им написа, че са чиновници на съветския „ Лукойл ”. Впоследствие единият става изпълнителен шеф и прокурист на „ Лукойл ”-България, а другият – член на борда на „ Петрол ” АД. По този метод тези лица, нямащи нищо общо със спорта, получават българско поданство ”, изясни националният представител. По думите ѝ няма данни тези мъже да играят баскетбол, както се твърди. Според Петкова това е пробив в националната ни сигурност, която се случва със съдействието на ДАНС.

Депутатът от ПП-ДБ разкри, че някогашният съветски дипломат у нас също е получил българско поданство след края на мандата си. Основанието – развиване на обществено-икономическите връзки сред България и Русия. Впоследствие, поради това, че единият родител има българско поданство, такова получава и синът на дипломата.

По отношение на вътрешната политика Петкова не скри, че името на ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров е едно от спряганите за ръководител на Народното събрание след ротацията на министър председателите през март. „ Бих се радвала да не видя като вътрешен министър след ротацията ”, призна националният представител. Все още не е решено дали „ Продължаваме Промяната ” и „ Демократична България ” ще имат общи листи за евроизборите. Нагласите обаче били това да се случи, сподели още Кристина Петкова.

Тя разяснява и президента: „ Радев в никакъв случай не е държал като обединител на нацията. Не е моят президент. Той употребява президентската институция, с цел да нарежда себе си политически. Това е неприлично ”. Депутатът направи паралел с президента Георги Първанов  Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011 година През 2002 година встъпва в и основаната от него партия. „ Видяхме капацитета. Предполагам и тук ще се случи същото нещо ”, счита Петкова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР