Вратарят Владислав Стоянов се завърна на терена след 966 дни.

...
Вратарят Владислав Стоянов се завърна на терена след 966 дни.
Коментари Харесай

Владислав Стоянов: Дори докторите се учудиха на моята упоритост

Вратарят Владислав Стоянов се завърна на терена след 966 дни. Стражът се възвърне от тежка травма в коляното и пази за втория тим на Лудогорец при загубата с 0:3 от Хебър във Втора лига.

" Вече съм го не запомнил. Миналото - било неприятно, било хубаво, не можем да го върнем и да го променим. Във всяка една обстановка човек би трябвало да влага позитиви. Аз постоянно намирам и в най-лошото нещо положително. Трябвало е по този начин да стане, може би е за положително. Изобщо не се връщам обратно. Какво можело да бъде, по какъв начин можело, за какво можело - станало е, минало е. Фокусът ми е напред, да бъда здрав и да веселя почитателите и самия себе си с изявите на терена.

Наистина се усещах все едно за първи път играя футбол въобще. Наистина възприятието беше доста прелестно, напрежението беше доста огромно, само че се веселя, че съумях да се завърна на терена. Независимо от головете, щастлив съм, че съумях да изиграя мача, да се усещам добре и чисто физически да завърша мача здрав, без проблеми.

Дори докторите се учудиха на моята непримиримост и воля, само че аз съм положителен човек и постоянно съм гледал позитивното. Казах им още първия ден, че ще се завърна. Това, което ми даваше сили, несъмнено е жена ми, която беше до мен при всяка обстановка. Също по този начин желая да благодаря на управлението на Лудогорец и на притежателите, които не са ме оставили и за един ден. Във всеки един миг някой от управлението ми е звънял, помагал с каквото може. Не съм оставен на произвола на ориста, тъй че им благодаря. Също по този начин на моите другари, които ме поддържаха. И на тях желая да благодаря. Това ми даваше мощ да продължа напред и да се завърна, защото за мен футболът не е единствено работа, а пристрастеност. Футболът е една игра и аз още веднъж желая да изпитвам удоволствието от нея.

Коментирали сме с управлението, с треньорския щаб на първия и втория тим. Пред мен вероятността е до зимата да изиграя оптимален брой срещи. Ако съм в положително положение, да се откри и мач за първия тим. След това да направя една мощна подготовка и да имам действителен късмет да се боря за място ", съобщи Стоянов пред БТВ.
 Владо Стоянов се завърна в игра при загуба на Лудогорец II от Хебър
Владо Стоянов се завърна в игра при загуба на Лудогорец II от Хебър

Тимът на Ники Митов прекъсна серията си от три следващи загуби
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР