Вратарят на Витоша Бистрица Християн Василев коментира загубата на своя

...
Вратарят на Витоша Бистрица Християн Василев коментира загубата на своя
Коментари Харесай

Василев: Трябва да си вземем поука, за да спечелим баража

Вратарят на Витоша Бистрица Християн Василев разяснява загубата на своя тим против Дуна Русе в баража за оставане в Първа Лига.

"Нямам пояснение за това, не съм индивидът който да разяснява това. Треньорът ще ни каже какво не се е получило. Трябва да сме пределно мобилизирани в идващия мач, с цел да можем да запазим елитния си статут ", стартира стражът.

"Не мога да дефинира кое беше най-трудното избавяне. Най-важното избавяне, което трябваше да направя беше при гола, което не направих, не мисля, че съм направил кой знае какво. ", продължи Василев.

"Добър преход от Дунав, който ни хвана неподготвени за техния гол. Имахме 70 минути да обърнем мача, не се получи. Трябва да си вземем поука, с цел да победим при баража ".

Излизаме, с цел да спечелим всеки мач, не излизаме за равенства. "Не успяхме да победим в Русе. Отново не успяхме да победим и през днешния ден, събраха се два отрицателни резултата. Трябва да си изправим грешката от през днешния ден, в случай че желаеме да играем в Първа лига и идващия сезон ".

"Нямам желан противник. Който се падне се от Втора лига се надявам да го победим. ", сбит беше той.

"Не знам дали дългата пауза сред мачовете е минус за нас. Може да създадем двустранна игра за опазване на темп. Треньорът ще реши какво ще вършим през 10-те дни сред мачовете. Важното е да сме здрави и съм сигурен, че ще се оправим ", приключи младият вратар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР