Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще удължи договора си клуба.

...
Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще удължи договора си клуба.
Коментари Харесай

Бусато се похвали с нова тенис маса и нов договор

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще удължи контракта си клуба. Настоящият договор на бразилския пазач изтича в края на сезона, само че по време на зимната пауза в шампионата ще се стигне до преподписването му.

Все още не е ясно дали новото съглашение сред двете страни ще е за една или две години, като това е въпрос на договаряния, написа " Тема спорт ".

Бусато бе притеглен на " Армията " през лятото на 2019 година, в началото бе запаса на Витаутас Черниаускас, само че последователно го измести от титулярната позиция.

С течение на времето бразилецът стана най-постоянният и постоянен състезател в състава на 31-кратните първенци. През тази есен той счупи върха да чужденец с най-вече мачове за ЦСКА, като изпревари Ибрахима Гай и сънародника си Жеферсон.

В същото време Бусато се похвали и с нова облага - тенис маса с неговия лик. Докато си е в родната Бразилия за паузата, той разгласява фотоси с тенис масата, която е сгъваема, само че е любопитно и ещо нещо друго - фотосите, на които е изобразен той, са единствено с екипа на ЦСКА и на нито един от предходните му тимове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР