Вратарят на шотландския Сейнт Джонстън Димитър Митов говори пред колегите

...
Вратарят на шотландския Сейнт Джонстън Димитър Митов говори пред колегите
Коментари Харесай

Митов: Горд съм, че ще защитавам цветовете на България

Вратарят на шотландския Сейнт Джонстън Димитър Митов приказва пред сътрудниците от Спортал броени дни откакто получи повиквателната си за националния тим на България.

Стражът бе извикан от Младен Кръстаич за приятелския дуел против Иран и за европейската подготовка против Черна гора. Митов приказва и за прехвърлянето си в Сейнт Джонстън и за усещанията си от шампионата, както и за какво е избрал тъкмо Висшата лига на Шотландия.

" Самото шотландско състезание пасва на моята упоритост. Решението да дойда тук бе извънредно елементарно. Това е състезание, което се гледа от доста страни. Възможността да играеш пред 60 000 хиляди души, както против Селтик, по този начин и против Рейнджърс, по този начин и в Европа. Всеки футболист се стреми да играе на най-високо равнище ", показа Димитър Митов пред Sportal.bg.
 Младен Кръстаич разгласи групата на България за мачовете с Иран и Черна гора
Младен Кръстаич разгласи групата на България за мачовете с Иран и Черна гора

Сред тях попада Преслав Боруков, който досега няма мач за мъжете на България

Вратарят приказва и за повиквателната си в националния тим на България.

" Това е най-голямата горделивост за един футболист, да съставлява страната си. Получавайки този късмет да пазя цветовете на България, в действителност ме прави доста горделив. Нямам самообладание да се срещна с момчетата и да стартираме подготвителния развой ", показа Митов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР