Вратарят на Саутхемптън Алекс МакКарти е набелязан за лятна покупка

...
Вратарят на Саутхемптън Алекс МакКарти е набелязан за лятна покупка
Коментари Харесай

Ливърпул няма да спре да пазарува от Саутхемптън

Вратарят на Саутхемптън Алекс МакКарти е набелязан за лятна покупка от мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Причината е, че 52-годишният немски експерт има предпочитание точно англичанинът да размени Симон Миньоле, откакто се чака белгийският пазач да напусне „ Анфийлд” в околните седмици.

Миньоле изкара сезона на аварийна пейка, откакто Алисон Бекер се оправи брилянтно в дебютната си акция с фланелката на мърсисайдци. Английският Mirror твърди, че 31-годишният вратар впечатлил наставника на Ливърпул, който бе титуляр за „ светците” през сезона.

Националът на Англия, който има 25 участия за „ трите лъва”, изпадна в недружелюбност обаче след идването на Ралф Хазенхютъл, който избира 29-годишния Ангъс Гън под рамката. Договорът на МакКарти с тима от „ Сейнт Мерис” изтича след три години (2022). Ако договорката стане факт, МакКарти ще стане седмият състезател от Саутхемптън, който минава непосредствено в Ливърпул от 2014-а година насам. Досега това са сторили Рики Ламбърт, Адам Лалана, Деян Ловрен, Натаниъл Клайн, Садио Мане и Върджил Ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР