Вратарят на Реал (Мадрид) и белгийския национален отбор Тибо Куртоа

...
Вратарят на Реал (Мадрид) и белгийския национален отбор Тибо Куртоа
Коментари Харесай

Тибо Куртоа: Сега ще подкрепям Испания

Вратарят на Реал (Мадрид) и белгийския народен тим Тибо Куртоа направи резюме на представянето на " аления динамит " на Мондиал 2022.

Тимът отпадна от конкуренцията още в груповата фаза, откакто приключи на трето място в групата с Мароко, Хърватия и Канада.

" Сега ще поддържам Испания, само че поисквам триумф на другите съотборници в Реал. На това Световно състезание и на предходното Евро не бяхме на себе си. Малко ме е позор. Да забележим какво ще стане. Някои ще останат, други ще си тръгнат. Във футбола нещата се трансформират бързо. Още през март ни чака селекцията за Евро 2024.

Трудно е да ни назовем златното потомство, тъй като не сме спечелили нищо. Ние не сме златното потомство. Ние сме потомство с огромен гений и страхотни играчи от цяла Европа. В Русия през 2018 година показахме Белгия, която играе добър футбол ", сподели вратарят.

Куртоа разкри още, че има намерение да се състезава на Световното състезание през 2026 година

" Да, това е моята цел. Все още имаме положително потомство, нови играчи ще се причислят към нас. Надявам се да завърша изявите си за националния тим на добра нотка, а не в този момент ", сподели Куртоа.
 Кои са кандидатите за наградата за най-хубав състезател на Мондиал 2022?
Кои са кандидатите за наградата за най-хубав състезател на Мондиал 2022?

Лионел Меси е водач измежду кандидатите за приза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР