Вратарят на националния отбор по футбол на Сиера Леоне -

...
Вратарят на националния отбор по футбол на Сиера Леоне -
Коментари Харесай

Най-нестандартният вратар в света: Странният страж, който ни плени и шокира

Вратарят на националния тим по футбол на Сиера Леоне - Мохамед Камара, се радва на от ден на ден фенове, откакто набира огромна известност след изявите си на в мача против сегашния първенец Алжир.
Двата отбора са в група Е и играха един против различен през вчерашния ден, вторник, 11 януари, като срещата приключи без голове - при нулево тъждество. С съществена заслуга за това бе точно Камара, до момента в който неговите съотборници имаха единствено един прецизен изстрел към вратата на съперника, защитавана от някогашния вратар на ЦСКА Райс Мболи.
Камара има по-малко от 10 мача за националния си тим, само че бе повече от въодушевен против Риад Марез и компания и се отличи с общо 7 спасявания, като след дуела той бе определен и за състезател на мача поради представянето си.
Той обаче се отличава с много друг и неповторим жанр. Рязко и пъргаво се втурва против съперниците, с цел да играя с глава или с цел да прави влизания, които са по-типични за бранители, в сравнение с за вратари.
Все отново той опази вратата си и се отличи с някои в действителност впечатляващи намеси. Можете да го видите във видеото по-долу в материала.
А ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР