Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума иска да играе в Шампионската

...
Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума иска да играе в Шампионската
Коментари Харесай

Донарума реже и Ювентус

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума желае да играе в Шампионската лига през идващия сезон и за момента е стопирал договарянията с „ росонерите “ и Ювентус.

Двата клуба са заплашен да останат отвън четворката след края на сезона, което е предиздвикало стражът да премисли решението си.

Италианският национал към момента не е подписал нов контракт с Милан и бъдещето му в клуба остава неразбираемо. Според „ Скай Спорт “, „ росонерите “ няма да вдигнат повече сумата по договора му – седем милиона евро годишно плюс бонуси в размер на един милион. Милан предлага двугодишен контракт на Донарума, само че сътрудникът на вратаря Мино Райола за момента е стопирал договарянията.

Вратарят на Лил Майк Майнян се обрисува като главен претендент за нов вратар на Милан, в случай че Донарума напусне през юни, когато изтича договорът му.

22-годишният италианец бе на път да премине в Ювентус, само че обстановката при „ бианконерите “ е такава, че не му подсигурява присъединяване в Шампионската лига. Най-вероятно Донарума ще вземе окончателното си решение в края на сезона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР