Вратарят на Мануел Hойер, както и голмайсторът на тима и

...
Вратарят на Мануел Hойер, както и голмайсторът на тима и
Коментари Харесай

Байерн остави важни играчи в Мюнхен

Вратарят на Мануел Hойер, както и голмайсторът на отбора и халфът няма да пътуват за Мадрид за мача с Атлетико в Шампионската лига на следващия ден. Старши треньорът на Байерн разгласи, че триото не е готово на 100% и ще почива. Баварците към този момент се класираха за елиминациите още предходната седмица, откакто завоюваха с 3:1 против вкъщи.

" Tримата ще почиват. Трябва да реагираме, когато играчите не са на 100% подготвени за игра. Задача номер 1 е да съхраним тима. Имаме футболисти, които са изцяло подготвени, готови и свежи и те могат да свършат работата”, съобщи Флик.

Френският национал също остава в Мюнхен, защото се възвръща от лека травма, само че очакванията са да бъде на топ-ниво за мача в събота против Република България (Лайпциг) вкъщи.

" Трудно е да се каже, че имахме предсезонна подготовка. Други тимове имаха шестседмична подготовка за сезона. Доволни сме от постигнатото досега, само че през идващите две седмици и половина имаме основни мачове и би трябвало да сме на ниво”, сподели наставникът още.

Our squad travelling to Madrid
— FC Bayern English (@FCBayernEN)
Байерн води в класирането на Бундеслигата и завоюва последните си 15 мача в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР