Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа, планира да

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа, планира да
Коментари Харесай

Де Хеа сяда на решаващи преговори с Тен Хаг заради бъдещето си

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа, възнамерява да организира диалози с мениджъра Ерик загар Хаг по отношение на бъдещето си в клуба. Испанецът се притеснява, че времето му на „ Олд Трафорд “ може да е към своя край и желае да разбере дали към момента е част от дълготрайните проекти на Тен Хаг, написа „ 90min “.

Договорът на испанския вратар изтича в края на този сезон и той може да стане свободен сътрудник. Юнайтед има опцията да задейства 12-месечно удължение на договора му, само че се твърди, че от клуба към момента не са решили какво да вършат с 31-годишния състезател.

Де Хеа се причисли към Юнайтед от Атлетико Мадрид през 2011-а година и сега е най-дълго служилият футболист на „ Олд Трафорд “, откакто завоюва седем огромни трофея с „ алените дяволи “. Той подписа нов дълготраен контракт през 2019-а година, който го направи най-добре платеният вратар в международния футбол.

Шефовете на Юнайтед обаче наблюдават от близко звездата на Атлетико Мадрид Ян Облак, който също ще може да стане свободен сътрудник идващия юни, в случай че не възобнови контракта си с испанския гранд. 29-годишният Облак завоюва три трофеи с Атлетико и се счита за съвършена опция на Де Хеа, в случай че Тен Хаг реши да го остави да напусне „ Олд Трафорд “.

Де Хеа ще навърши 32 години през ноември, преди да се насочи към Световното състезание с Испания и знае, че това може да е отлична опция за него да си откри нов клуб. Той беше покрай присъединение към Реал Мадрид през 2015-а година, само че прехвърлянето му се провали в последния миг.

Talks are now ongoing within Manchester United as to whether to extend David de Gea’s contract, or not. Erik ten Hag is understood to be undecided at this point as to whether to extend De Gea’s stay. []
— mufcmpb (@mufcMPB)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР