Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев коментира победата с 4:0 над

...
Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев коментира победата с 4:0 над
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Няма как да сме спокойни

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев разяснява успеха с 4:0 над Валур и класирането за третия прелиминарен кръг на Лига Европа.

“Изиграхме един добър дуел. Успяхме да отбележим рано гол и мачът потегли добре за нас. След това вкарахме и втори и значимото е, че успяхме да отстраним исландците. Няма по какъв начин тази победа да ни вдъхва по-голямо успокоение, тъй като виждате, че към този момент няма слаби тимове в Европа. Сега гледаме други резултати, стават огромни изненади. Няма по какъв начин да сме спокойни, тъй като в единия мач играеш добре и побеждаваш, а в идващия мач правиш неточности, допускаш голове и може да те отстранят. Така че персонално мен не ме успокоява този резултат. Трябва да сме пределно стимулирани и съсредоточени, с цел да спечелим идващите двубои”, съобщи Илиев.

“Радващото е, че не допуснахме гол. Това улеснява и хората в офанзива, тъй като по този начин е по-лесно и за тях. Когато допуснеш един гол, изключително на личен терен, става много мъчно. Виждате, че исландците са много здрави момчета. Трудно се играе против такива тимове, само че в последна сметка резултатът е в наша полза”, добави стражът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР