Вратарят на Локомотив Илко Пиргов заяви, че равенството 0:0 срещу

...
Вратарят на Локомотив Илко Пиргов заяви, че равенството 0:0 срещу
Коментари Харесай

Илко Пиргов: В Европа през втората шестица

Вратарят на Локомотив Илко Пиргов съобщи, че равенството 0:0 против Ботев в дербито на града е бил логически резултат предвид на показаното. Двата отбора са заложили повече на борбата и не са посочили максимума на футболния си потенциал. Стражът също по този начин изрази мнение, че в случай че “смърфовете ” играят във долната част на таблицата и се класират на седмо място ще е по-лесно да се класират за Европа, в сравнение с в случай че са в първата и се борят за четвъртата позиция. 

“Мисля, че предвид на показаното е законосъобразен резултатът. Жалко, че не успяхме на нашия стадион да спечелим, може би трябваше да сме малко по-настъпателни. Разбира се, че има задявка сред мен и брат ми, само че единствено в границите на мача. Той към момента няма победа над мен, когато сме на терена. Ние с Чворович нямахме доста работа, защото бяхме много затворени и двата тима. Във втората седмица ще имаме по-голям късмет да станем седми и в един мач да играем против четвъртия. Ако сме в горната част, мъчно можем да наваксваме изоставането ”, сподели Пиргов.

Направилият добър мач като ляв бек Димитър Велковски също бе на мнение, че равенството е закономерно. “Заслужено тъждество. Мисля, че имахме повече положения от Ботев, само че не успяхме да ги вкараме. И двата тима пробваха да запазят вратата си суха. Можехме да вкараме, само че просто не ни се получи. Положението с Аралица в наказателното поле? Аралица твърди, че е бил закачен за крайници. Ще гледаме ситуацията и ще забележим дали е дузпа.

Вярвам, че можем да влезем в първата шестица. Ако бием тима на Септември, ще успеем да се класираме. Вече изиграхме няколко контролни срещи дружно, минаха и три мача от шампионата. Мисля, че колективът е на равнище. С всеки минал мач демонстрираме повече от нашата игра. Ние сме Локомотив и не се задоволяваме с дребното ”, приключи Велковски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР