Вратарят на Ливърпул - Алисон, получи остри критики заради грешката

...
Вратарят на Ливърпул - Алисон, получи остри критики заради грешката
Коментари Харесай

Заринаха Алисон с критики след грешката срещу Уулвърхамптън

Вратарят на Ливърпул - Алисон, получи остри рецензии поради грешката си в мача от ФА Къп против Уулвс, с която разреши на “вълците ” да открият резултата.

Бившият футболист на Манчестър Сити и Тотнъм - Майкъл Браун, показа пред BBC че това събитие е „ Най-лошата неточност, която в миналото сте виждали “.

Бившата футболна състезателка Ени Алуко пък разяснява пред ITV: „ Случайно и повърхностно. Алисон не разбра от къде идва натиска. Трябваше или да трансферира топката над идващия футболист, или да я почисти в другата посока.

Бившият нападател на Ливърпул - Емили Хески, също се изрече, добавяйки към рецензиите: “Имаше предупредителни значи пред самия него. Футболистите на Уулвс упражниха същински напън и се затвориха пред него “.

Сега Алисон би трябвало да се възвърне бързо, тъй като новите провокации чукат на вратата. След по-малко от седмица - на 14-и януари (събота), “червените ” гостуват на един от най-коварните тимове в Премиър лийг - Брайтън. По-късно на 17-и януари (сряда) ще пътуват до Уулвърхамптън за преиграването против Уулвс, а единствено четири дни по-късно одобряват на “Анфийлд ” тима на Челси, който този сезон е извънредно неуверен в представянето, само че е тим, който без всякакво подозрение може да сътвори главоболия на мърсисайдци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР