Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер е спокоен и е готов

...
Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер е спокоен и е готов
Коментари Харесай

Никой от играчите на Ливърпул не е критикувал Алисон

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер е спокоен и е подготвен още на следващия ден да показва нормалното за него високо равнище на показване. Това съобщи мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп, който добави, че нито един от останалите му играчи не е отправил никаква рецензия към бразилеца поради двете му фрапантни неточности в дербито с Манчестър Сити.

" Разбира се, говорихме с Алисон. Той не е благополучен от това, което се случи, само че е значимо да осъзнае в миг като този, че в дългите си кариери вратарите вършат неточности. За вратар от класата на Алисон е много огромна необичайност да прави въобще такива, а какво остава за две в един мач. Те получават гол и знаят преди всеки различен на този свят, че е трябвало да спасят този гол.

Вече минаха няколко дни от мача със Сити и той не е получил безусловно никаква рецензия от другите играчи, тъй като всеки знае какъв брой добър е Алисон. Той е доста спокойна персона. Сега идва идващият мач и това е добре, тъй като може още веднъж да играе на естественото за него равнище. След това всичко ще бъде наред ", съобщи Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР