Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви, че поражението с 1:2

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви, че поражението с 1:2
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Те имаха повече ситуации, няма какво да си кривим душите

Вратарят на " Левски " Николай Михайлов съобщи, че провалянето с 1:2 от ЦСКА в дербито е законосъобразен резултат предвид на броя основани положения. " Червените " завоюваха след поврат, а националът уточни като съществена причина за провалянето по-добрата физическа подготовка на противника.

" Играхме окей. Като играеш с по-качествените тимове в България, е неприемливо в 45 минута, още преди края на първото полувреме, да допуснеш подобен гол. Просто се учим в придвижване. Реално те имаха повече обстановки от нас, няма какво да си кривим душите. Второто полувреме имаха на два-три пъти обстановки. За моя наслада, не съумяха да отбележат. Ние имахме нелоши центрирания, само че не стигнахме до вратата на съперника и загубихме мача, за жал. ", разяснява Михайлов.

Снимка: Lap.bg

" Разликата в класите не е сериозна. То се видя, че беше равносилен мач. За мен те са по-добре готови физически от това, което аз видях след 50-60'. Трябва да работим върху това нещо и да се представяме все по-добре, тъй като след една седмица играем и против " Лудогорец ". Срещу водещите тимове физическата подготовка би трябвало да е на високо равнище, другояче започваш да се пропукваш на моменти и е обикновено да стават неточности. "

" Целият тим бърка, в никакъв случай не е единствено един човек. Има си треньор. Ще гледаме разбори и против " Лудогорец " да не ги вършим тези неточности ", добави стражът на " сините ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР