Вратарят на Челси Тибо Куртоа разкритикува поведението на феновете по

...
Вратарят на Челси Тибо Куртоа разкритикува поведението на феновете по
Коментари Харесай

Куртоа към феновете: Не ни помагате

Вратарят на Челси Тибо Куртоа разкритикува държанието на почитателите по време на равенството (0:0) с Лестър в мача от 23-ия кръг на Висшата лига. "Сините " реализираха трето нулево тъждество в порядъка на седмица. Това ненапълно разгневи последователите на отбора и те неведнъж показаха недоволството си от представянето на футболистите с освирквания.

Конте упрекна Арсенал за равенството на Челси с Лестър

"Знам, че отборът не се показа добре. Това ни е трето тъждество поред, само че ние се нуждаем от почитателите ни тук, на "Стамфорд Бридж ". Те би трябвало да стоят зад нас, а не когато даден състезател подаде неверен пас или насочи неакуратен удар, да бъде освиркван. Не считам, че сезонът ни е слаб ", сподели Куртоа.

Безидеен Челси не би 10 "лисици

"Не бива почитателите да се нервират. Щом стартират да ни оплюват, това не ни оказва помощ. Срещу Лестър получихме прекалено много освирквания ", добави белгийският пазач.

В момента Челси заема третото място в класирането с актив от 47 точки, колкото има и вторият Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи " обаче са с мач по-малко, като в понеделник ще се изправят против Стоук Сити. Двубоят е от 22:00 часа и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на GONG PLAY.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР