Вратарят на Челси Кепа Арисабалага вярва, че лондончани могат да

...
Вратарят на Челси Кепа Арисабалага вярва, че лондончани могат да
Коментари Харесай

Кепа: Сезонът ни не е добър, но лично аз съм доволен

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага има вяра, че лондончани могат да стигнат до поврат против Реал Мадрид на следващия ден. " Сините " изгубиха първия мач от четвъртфиналите на Шампионсаката лига с 0:2 в Мадрид.

" Утре ни чака огромен мач. Играем вкъщи, няма да бъде елементарно. Не мисля, че ни би трябвало представянето на живота ни. Трябва ни вярното показване - да се пазиме и да нападаме добре. Това е първата стъпка. Няма какво да мислим прекомерно доста ", сподели Кепа.

" Не сме мислили доста за дузпи, съсредоточени сме в други зони. Ако стигнем до там, знаем какво да вършим. Имаме положителни реализатори. Надявам се да стигнем до дузпи, това ще значи, че сме спечелили с два гола разлика. Ние сме на 11-то място във Висшата лига, сезонът ни не е добър, само че би трябвало да имаме вяра до края. Обрати са се случвали и преди ", добави той.

Испанецът призна, че е удовлетворен от обстоятелството, че играе постоянно този сезон, макар че представянето на тима е трагично: " За мен персонално този сезон е положителен. Последните два сезона играх в 15 мача, в този момент играя повече, играят с убеденост. Като цяло сезонът не е добър, само че персонално аз съм удовлетворен ".

Той разяснява и президента на клуба Тод Боели след появилата се информация, че той е влизал в съблекалнята след загубата от Брайтън и е определил представянето на тима като " срамно ". " Тод идва в съблекалнята всеки мач. Няма да ви споделям какво сподели, само че е нещо обикновено ", изясни вратарят.

Кепа приказва и за атмосферата в тима: " Вярно е, че имаме доста играчи, само че това не би трябвало да е въпрос към мен. Това, което аз мога да кажа, е, че атмосферата в съблекалнята не е добра заради резултатите. Но няма проблеми сред нас. Не спорим или нещо такова ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР