Вратарят на Ботев Пловдив - Хидайет Ханкич, очаква повиквателна за

...
Вратарят на Ботев Пловдив - Хидайет Ханкич, очаква повиквателна за
Коментари Харесай

Вратарят на Ботев Пд става национал на Босна

Вратарят на Ботев Пловдив - Хидайет Ханкич, чака повиквателна за националния тим на Босна и Херцеговина, написа уеб сайтът radiosarajevo.ba. На 16 и 19 ноември на страната предстоят евроквалификации с Люксембург и Словакия. Босна няма късмет за класиране през пресявките, само че пък може да стори това през плейоф за Лигата на нациите през март 2024-а година.

29-годишният Ханкич е роден в Австрия и има австрийско поданство, само че и босненски паспорт, от който се надявал да се възползва. Желанието му е било да пази за Босна и Херцеговина и съгласно уеб страницата пред него в този момент се открива добра опция. Причината е, че титулярният пазач Ибрахим Шакич, който играе в Саудитска Арабия, е с травма и отпада.

Не е изключено в листата на Саво Милошевич за мачовете с Люксембург и Словакия да попадне точно вратарят на Ботев. Той е наблюдаван още от времето, когато селекционер на Босна и Херцеговина бе Ивайло Петев. Специалистът е желал да го вземе и в този момент в Лудогорец, само че бе освободен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР