Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген отговори на редица фенски

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген отговори на редица фенски
Коментари Харесай

Тер Стеген посочи най-добрия момент в кариерата си

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген отговори на редица фенски въпроси в Инстаграм, измежду които и за най-хубавия миг в своята кариера.

" Без подозрение, когато печелиш, тогава изпитваш най-хубавото чувство. В моя случай най-хубавият миг беше, когато спечелихме Шампионската лига през 2015 година в Берлин. Досега това е най-хубавият миг, който съм изживял във футбола. Най-добрият ми мач? Нямам съответен подобен, само че първият ми дуел като експерт е един от най-хубавите, които съм имал. Беше необикновено, тъй като започваш кариера в професионалната лига и това е неповторим миг, какъвто е и присъединяване в " Ел Класико ". Като цяло, постоянно се любувам на терена. С изключение на тези два мача няма различен, който да посочи в този момент.

— Ter Stegen talks about his best match and career moment, his idol, and more

Read:https://t.co/SNb1EFQCEy
— Barça Universal (@BarcaUniversal) April 9, 2020
Когато бях дребен, идолът ми беше Оливър Кан. Гледах от него, с цел да стигна там, където съм през днешния ден. Тези, които желаят да последват моите стъпки, би трябвало да се любуват на това, което вършат, и постоянно да вървят напред. Най-важното е да не губят своята цел и да се опитат да стартират кариерите си където и да е. В момента има по-важни неща от футбола. Понякога, когато разполагаш с толкоз независимост, не оценяваш какво имаш. Обичайно можем да излизаме, да пазарим, да се разхождаме из града... Сега в Испания има рестрикции съвсем на всички места и оценяваш доста по-обикновени неща в живота: да си със фамилията си, да готвиш, доста елементарни неща, които те карат да си помислиш какво в действителност имаш. Да вървя където си желая и да вървя до плажа, както и да играя футбол, са неща, които доста ми липсват, само че сега в действителност оценяваш елементарните неща в живота ", съобщи Тер Стеген.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР