Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген е убеден, че тимът

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген е убеден, че тимът
Коментари Харесай

Тер Стеген: Меси да си почива, ние ще се справим с Реал Мадрид

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген е уверен, че отборът ще се оправи в идното Ел Класико против Реал Мадрид и без контузената си звезда Лионел Меси, като прикани аржентинецът да си почива и да остави тази работа на съотборниците си.

“Той е в положителни ръце и най-важното нещо е той още веднъж да е здрав, да си почива и да остави на нас да свършим работата. Разбира се, че не е добра обстановка за него. Но също по този начин той е убеден, че бързо ще се върне на терена. Ако не разполагаш с най-хубавия състезател на света в състава, би било необичайно да не забележиш разликата. Но ние имаме толкоз доста самостоятелни качества в отбора, тъй че ще се опитаме да компенсираме за неговата липса допустимо най-добре. Важно е да покажем темперамент и да знаем, че имаме страхотни играчи. Уверен съм за Ел Класико”, съобщи Тер Стеген пред DAZN и Goal.com.
Ter Stegen is confident Barcelona can win El Clasico... even without Messi! pic.twitter.com/dPll0YNkE8
— Goal (@goal) October 27, 2018 Вратарят не спести похвалите си към Меси. “Той има доста страни и е състезател, който изисква доста. Това е доста положително, тъй като кара целия тим да работи дружно. Той е най-хубавият футболист години наред, тъй като просто има гений, който не може да бъде разказан. Дори и да го видиш, не можеш да го схванеш. Всеки гледа на него от друг ъгъл, само че той в никакъв случай не се измаря от това, което прави всякога. Много е впечатляващо да видиш по какъв начин играе на това равнище с години”, разяснява стражът.
El Clasico without the 'best footballer in the world'

Who will win? pic.twitter.com/yxJo3jik5t
— Goal (@goal) October 27, 2018 Докато Барса ще бъде без звездата си, Реал Мадрид е също без Кристиано Роналдо, който продаде на Ювентус през лятото. Така това ще бъде първото Ел Класико без двамата от 11 години насам. “Роналдо беше доста значим състезател за Реал в предишното, бележейки доста голове. Но те също имат толкоз доста качества, че ще се опитат да компенсират по друг метод. Същото важи и за нас. Ако най-хубавият футболист в света липсва, би трябвало да компенсираме това допустимо най-вече и други би трябвало да поемат тази отговорност. Мисля, че Реал ще бъдат рискови до края на сезона. Но ние би трябвало да гледаме себе си и да печелим нашите мачове. Трябва да се почувстваме добре и се надявам да продължим по този начин допустимо по-дълго. Имаме добра атмосфера в отбора и нека да се възползваме и от това”, добави той. Примера дивисион 10 кръг, неделя 28 октомври  Барселона 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР