Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна отправи сериозни критики към

...
Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна отправи сериозни критики към
Коментари Харесай

Рейна: Англия не могат да си затварят очите

Вратарят на Астън Вила Пепе Рейна насочи съществени рецензии към метода, по който подхождат в Англия към пандемията с ковид. Испанецът разкри, че на следващия ден би трябвало да се яви за възобновяване на тренировките на тима. Бившият пазач на Ливърпул, който е преотстъпен на бирмингамци от Милан, съобщи, че е шокиран от неналичието на дейности на Острова.

" В Англия ни споделиха да бъдем внимателни и да си стоим у дома, само че в понеделник ни викат за тренировки, откакто бяхме пуснати за уикенда ", показа Рейна пред " Марка ".

Coronavirus: Pepe Reina slams English football's stance ahead of Villa training return https://t.co/8hevLyNguv pic.twitter.com/y7HI5tYE81
— Aston Villa News (@avfcnews2019) March 15, 2020
" Само тези клубове, в който има позитивен тест за вируса, като Челси или Арсенал, са в карантина, а ние си упражняваме като че ли всичко е обикновено. Би било полуда да продължим да играем. Трябва всички да приемем обстановката съществено. Другите страни към този момент взеха радикални решения и ние би трябвало да създадем същото. Англия не може да си затвори очите и да гледа на другата страна. Животът и здравето са по-важни от футбола ", разяснява още испанецът.  Рууни: Защо трябваше да чакаме, дали става дума за парите?
По-рано през днешния ден Уейн Рууни също насочи рецензии към държавното управление и футболните шефове за късните и незадоволителни ограничения, които се взимат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР