Вратарят Люка Зидан, син на старши треньора на Реал Мадрид

...
Вратарят Люка Зидан, син на старши треньора на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Зизу към сина си: Използвай възможността

Вратарят Люка Зидан, наследник на старши треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, съобщи, че е благополучен от дебюта си за кралския клуб. 20-годишният пазач пази при равенството 2:2 с Виляреал в последния кръг на испанското футболно състезание.

" Щастлив съм, че дебютирах, само че съм малко отчаян от резултата ", призна Зидан след срещата, в която Реал имаше задатък от 2:0 в един миг.

“В петък татко ми ми сподели, че аз ще вардя и ми пожела да употребявам разкрилата се опция. Наистина съм горделив, че имах опцията да играя с най-хубавия тим в света ", добави младия футболист.

Mdrrrr Lucas Zidane on dirai moi quand jvais au cage au Futsalpic.twitter.com/cwRxi1IO94
— Green Prono #TeamParieur (@GreenProno) May 20, 2018
“Люка бе единственият член на тима ни, който не игра в нито един мач от началото на сезона. Той е състезател като всеки различен, би трябвало да играе и мисля, че се оправи добре ", сподели Зидан-старши след срещата.

Люка е вторият наследник на Зидан, който излиза на терена за Реал Мадрид. През 2016 година Енцо игра в полузащитата на отбора, само че не впечатли и поредно мина в тимовете на Алавес и швейцарския Лозана.

Люка и Енцо имат още двама по-малки братя. Примера дивисион 38 кръг, събота 19 май  Виляреал 2:2краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР