Вратарят Иван Караджов се превръща във все по-ключова фигура с

...
Вратарят Иван Караджов се превръща във все по-ключова фигура с
Коментари Харесай

Иван Караджов за тежките моменти във футбола

Вратарят Иван Караджов се трансформира във все по-ключова фигура с новака в efbet Лига Арда Кърджали. Опитният пазач още веднъж избави своите в предишния кръг, когато отборът му направи 0:0 като хазаин на Черно море. Караджов разумно сграбчи наградата и за Играч на мача, успявайки да опази вратата си суха, макар че дълго време отборът от Кърджали игра с човек по-малко. Това бе 68-ата чиста мрежа за Караджов в цялата му кариера, а при нея той се отличи и със избавена дузпа.

„ В днешно време футболистите извършват по доста разнообразни способи дузпите. До огромна степен има и шанс, само че би трябвало и да разколебаеш съперника. Беше сложна дузпа. Аз се хвърлих високо, а той е би ниско. Имах и шанс, с който запазихме резултата, а най-после можеше и да победим”, показа Караджов.

Преди време 30-годишният вратар бе спрял с футбола, само че с помощта на околните си, съумя да се завърне на терена.

„ Тогава в действителност бяха усложнен психически. Искам да съветвам по-младите, или въобще, в случай че някой реши да се вслуша, в случай че има сложни моменти, просто да се обърне към фамилията си. Човек изобщо не би трябвало да се отхвърля, както го направих аз. Футболът е до време”, сподели още вратарят.

Чуйте още любопитни неща от персоналната история на Иван Караджов, който приказва в особено изявление за предаването „ Преди кръга” по DIEMA SPORT.

Арда гостува на Славия в дуел от 8-ия кръг на шампионата, като срещата е от 20:30 часа в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР