Вратарят и капитан на Тотнъм от английската Висша лига Юго

...
Вратарят и капитан на Тотнъм от английската Висша лига Юго
Коментари Харесай

Юго Лорис за свой съотборник: Тъжно е да гледам как феновете го освиркват

Вратарят и капитан на Тотнъм от британската Висша лига Юго Лорис е отчаян да види и чуе по какъв начин почитателите на тима от Северен Лондон освиркват бранителя Давинсон Санчес по време на провалянето вкъщи с 2:3 от Борнемут. Гостите, които се борят за оцеляването си в елита на британския футбол, измъкнаха успеха в 95-ата минута с помощта на гола на Данго Уатара.

Санчес се появи на терена преди почивката още, като се наложи да размени контузения Клеман Ленгле. И в 51-ата минута по нехайство подаде топката на Доминик Соланке, който заби втория гол за Борнемут. Колумбиецът беше крепко освиркан от личните си почитатели, което принуди краткотрайния треньор Кристиан Стелини да го извади от игра в 58-ата минута.

" Никога не съм виждал сходно нещо в кариерата си ", сподели Лорис пред beIN Sports. " Чувствам се доста зле за Давинсон. Той е съотборник, той е другар и се бори за клуба към този момент доста, доста години. Много съм тъжен. Историята е тъжна за клуба, за почитателите, за играча. Това е нещо, което не желаете да виждате във футбола. Поне аз не желая да виждам повече сходно отношение ", добави опитният вратар и френски национал.

Стелини пое отговорност за двойната промяна на футболиста и даде обещание да приказва с него, с цел да му вдъхне кураж. " Тази смяна пристигна най-много тъй като стана 1:2 и към този момент беше време на използваме още един нападател. Не съм го извадил поради грешката. Давинсон би трябвало да знае, че това беше единствено тактическо решение, само че би трябвало да го подкрепим, тъй като това е сложен миг за него, а също и за целия тим ", изясни мениджърът.

Поражението в събота понижи възможностите на Тотнъм да играе в Шампионската лига през идващия сезон, като тимът е пети в лигата с 53 точки - на три точки закъснение от четвъртия Манчестър Юнайтед, който има два мача по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР