Вратарят и капитан на Левски Николай Михайлов бе щастлив след

...
Вратарят и капитан на Левски Николай Михайлов бе щастлив след
Коментари Харесай

Ники Михайлов: ПАОК е друга реалност, дано да сме близо до истината

Вратарят и капитан на Левски Николай Михайлов бе благополучен след успеха с 5:0 над Спартак Варна, само че съобщи, че отборът би трябвало да бъде съвършен, когато се изправя против гръцкия ПАОК в Лигата на конференциите идната седмица.

Националът показа, че „ триглавите орли “ са доста сериозен отбор, само че в Левски са крепко стъпили на земята и се надява на позитивен резултат от първия мач в София преди реванша.

„ Беше за нас наложителна победа у дома през новия сезон, откакто не го започнахме добре. Пред нашите почитатели трябваше да създадем добър резултат, по този начин чисто за темп, за динамичност. Мисля, че успяхме. Беше въпрос на време до момента в който падне първия и втория гол. Момчетата от Спартак направиха всичко допустимо да създадат мача допустимо най-труден. Бориха се, само че в последна сметка нашата класа дефинира резултата. Вкарахме хубави попадения и в този момент се готвим напълно за мача в четвъртък против ПАОК. Това в действителност са две разнообразни съсловия. Виждате какви футболисти купуват, тимът им е много сериозен. Както споделих още преди един месец, когато се събрахме за подготовка, би трябвало да бъдем съвършени в офанзива и в отбрана, с цел да успеем да вземем нещо. Това са две разнообразни действителности и ние би трябвало да влезем оптимално добре в нея. Виждате какви прехвърляния по милион, по два, по три. Сериозен клуб, няма какво да си кривим душите. Клуб, който всяка година е в Европа, който се бори в гръцката лига за шампионски трофеи и за купи. Надявам се да създадем добър резултат в София и да отидем с позитивно въодушевление в Солун. Тежка ни е програмата, тъй че сме се заловили за работа. Сега се възвръщаме и започваме да се готвим напълно за ПАОК “.

„ Изтеглихме допустимо най-тежкия чоп с нашия шанс, само че по този начин е отредила ориста. На Левски в никакъв случай не му е било елементарно. Както обичам да споделям – ще се опитаме да си съпоставим часовниците и дай Боже да сме близо до истината, тъй като бяхме изпаднали в една еуфория няколко години по-назад във времето с АЕК Ларнака. Големи еуфории, прехвърляния, чужденци и за два мача ни вкараха седем гола, а ние не можахме и един. Този път сме реалисти, крепко стъпили на земята. Борим се всеки ден, на всяка подготовка. Виждате какъв брой млади момчета има, имаме и нов футболист – десният бек, който занапред ще се интегрира в тима. На прав път сме. Надявам се да имаме шанс и с нашите почитатели, 12-ият състезател, да създадем добър резултат в София, тъй като това ще бъде разковничето и за реванша “.

„ Перфектно, уповавам се всеки мач да е по този начин. Аз се приготвям през цялата седмица да оказвам помощ на моите съотборници с командване, с позициониране, с игра с крайници, заставам високо зад отбраната, пресираме тимовете високо. Естествено, че ще има и такива мачове. Беше една спокойна вечер за мен. Радвам се за нашите почитатели, за момчетата, веселя се, че успяхме да отбележим положителни голове. Няма да е всяка вечер по този начин. Затова би трябвало да се работи и да извличаме както позитивните неща, по този начин и отрицателните, с цел да можем да се развиваме всеки ден “.

Стражът на „ сините “ разяснява и дузпата на Филип Кръстев в жанр „ паненка “.

„ На мен не си разрешава. Ние не упражняваме и чак толкоз доста дузпи, към този момент по-скоро на вътрешен глас. Той се познава с вратаря на Спартак Варна, тъй че изигра си я съвършено. Поздравих го, огромно самочувствие. Филип го сподели. Развиваме се, работим и се надявам да имаме още доста мотиви за наслада “, съобщи Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР