Вратарят и капитан на Байерн Мюнхен Мануел Нойер получи мощна

...
Вратарят и капитан на Байерн Мюнхен Мануел Нойер получи мощна
Коментари Харесай

Легендата Майер защити Нойер в скандала с Байерн

Вратарят и капитан на Байерн Мюнхен Мануел Нойер получи мощна поддръжка от митичния Сеп Майер. Навярно най-хубавият вратар в историята на немския футбол, спечелил всички титли на клубно и национално равнище през 70-те години на предишния век, разяснява горещата тематика.

Нойер влезе в изострен спор с клуба поради уволнението на близкия си другар и дълготраен треньор на вратарите в Мюнхен - Тони Тапалович. За последния се твърди, че е " снасял " на Нойер всяка дума, чута от треньора Юлиан Нагелсман.

" Уволнението на Тапалович беше неточност, тъй като той е другар на Мануел, а Нойер може да изрази своето мнение, тъй като е капитан на тима. Разбира се, че съм на страната на Мануел. Логично е. Самият аз бях вратар и Мануел лежи на сърцето ми. Освен това познавам доста добре както него, по този начин и Тапалович ", сподели легендата Майер пред Sport1.de.

" И аз съм изразявал мнението си, когато не съм бил склонен с нещо. Ману е спасявал Байерн в доста мачове, представял се е на топ равнище дълго време и може да изрази разочарованието си. Това е човешко ", добави Сеп Майер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР