Вратарят Динко Хоркаш бе избран за най-добър футболист на Локомотив

...
Вратарят Динко Хоркаш бе избран за най-добър футболист на Локомотив
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив Пловдив избраха Хоркаш за Футболист на годината

Вратарят Динко Хоркаш бе определен за най-хубав футболист на Локомотив Пловдив за 2023 година в обичайна анкета, проведена от Фенклуба на " черно-белите ". Хърватският пазач получи своята премия на " Черно-бялата " Коледа, която се състоя в Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив.

Събитието, което се провежда от Фенклуба на Локомотив, се организира за 18-а поредна година и на него участваха някогашни и сегашни футболисти на " черно-белите " и доста последователи. Сред гостите бяха легендите на " смърфовете " Христо Бонев и Мартин Камбуров. Водещи на церемонията бяха Драгомир Симеонов и София Маринкова.

Динко Хоркаш получи премията си за най-хубав футболист на годината от Христо Бонев, а втори в класацията остана бразилецът Джовани. На трета позиция се подреди юношата на клуба Петър Андреев, който бе отличен и за гола си против Арда Кърджали, определен от почитателите за най-красиво попадение пред календарната година. 

" Искам да благодаря на всички почитатели, които гласоподаваха за мен. Благодаря също по този начин на треньорите и на съотборниците, тъй като те ме карат всеки ден да съм по-добър и по-добър. За мен е огромна чест, че съм част от Локомотив Пловдив ", съобщи Хоркаш след края на " Черно-бялата " Коледа.

Наставникът Александър Томаш пък получи плакет за положителната си работа, откогато пое " смърфовете ". Той благодари на всички присъстващи в залата за непрестанната поддръжка, която получава. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР