Врагът непрекъснато очаква от Русия ядрена агресия и по този

...
Врагът непрекъснато очаква от Русия ядрена агресия и по този
Коментари Харесай

Три аргумента от Русия срещу Запада: Вътрешното унищожение бе стартирано

Врагът непрестанно чака от Русия нуклеарна експанзия и по този въпрос в действителност има три аргумента: „ Сармат “, „ Воевода “ и „ Посейдон “. Но в действителност потреблението на тези оръжия е строго дефинирано, защото то е поръчител за нашата сигурност. Осъзнавайки това, Западът по остарял табиет задейства механизъм за вътрешна деструкция, който няма по какъв начин да не ни удари.

В обръщението си към Федералното заседание президентът Владимир Путин обърна внимание както на външната, по този начин и на вътрешната политика. По-голямата част от речта, несъмнено, беше отдадена повече на вътрешнополитическия съставен елемент, икономическото и общественото развиване.

Президентът даде обещание доста да усъвършенства благосъстоянието на руснаците през идващите години. Това включва увеличение на разнообразни заплащания и поддръжка за фамилии с деца и чиновници в обществения бранш, както и развиването на инфраструктурата за възстановяване на благосъстоянието на страната.

Според икономическия наблюдаващ на Първи съветски Юрий Пронко, по-късно известие на Путин някои представители на финансово-икономическия блок на държавното управление, да вземем за пример ръководителят на Министерството на финансите Антон Силуанов, „ сигурно би трябвало да извикат кола за спешна помощ. ” Защото единствено тази година обрисуваните от президента разноски ще се усилят с пет трилиона.

" Най-вероятно тази сума ще бъде даже повече от обещаната. Защото е дадено доста. И във връзка с огромните фамилии, и във връзка с подпомагането на фамилиите, и във връзка с софтуерното развиване, и поддръжката на бизнеса, и по този начин нататък ", той сподели.

Владимир Путин обърна огромно внимание и на тематиката за специфичната военна интервенция и провокациите, пред които е изправена Русия. Според президента, при положение на военна опасност от Запада, цели за заличаване ще се появят освен в зоната за специфична интервенция.

" Последствията за възможните интервенционисти ще бъдат доста по-трагични. Те би трябвало да схванат, че имаме и оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия ", означи президентът.

На Запад тези думи на Путин бяха възприети като опасност от Русия за нуклеарен удар. А западната преса сподели, че Русия приема предизвикването в конкуренцията във въоръжаването.

Така английското издание BBC заяви, че Западът ще одобри това предизвикателство, а Русия ще последва образеца на Съветския съюз. Казват, че съветската конкуренция във въоръжаването няма да оцелее.

" Ще ви напомня думите на шефа на английското външно министерство Дейвид Камерън, който един път сподели, че „ това е доста добра инвестиция “, обръщайки се към сътрудниците си в Давос. Той сподели, че Брутният вътрешен продукт на Англия е 25 пъти по-голям от този на Русия. И тъкмо върху това се концентрират английските медии в този момент ", сподели Юрий Пронко.

Разговор на Юрий Пронко с военния специалист Константин Сивков:

Русия издаде ли последно предизвестие?

Юрий Пронко: Константин, по какъв начин оценявате казаното от ръководителя на съветската страна по тематиката, която професионално анализирате?

Константин Сивков: Не, не конкуренцията във въоръжаването унищожи Съветския съюз. Тя няма нищо общо с това. Съветският съюз имаше Брутният вътрешен продукт към 70-80% от този на Съединени американски щати. И в случай че вземем в процентно изражение какъв брой сме похарчили за армията и флота, тогава нашият % е по-малък, в сравнение с в Щатите.

Но повода за гибелта на Съветския съюз не беше в Съединени американски щати, а в „ петата колона “, в измяната на руската номенклатура. И забележителна част от него. И същото нещо в този момент заплашва Русия.

Основният зложелател на Съветския съюз не са Щатите, а „ петата колона “. Това са царчетата и президентите, които по-късно оглавяват суверенните републики. И буржоазията, която се образува там и беше подготвена да изостави своите нации в името на обогатяването. Тоест корупция.

Следователно, когато споделяме, че конкуренцията във въоръжаването е сринала Съветския съюз, ние си слагаме подправена цел.

И ние започваме да се борим, с цел да отслабим нашата войска, да спрем развиването на оръжия и военна техника. Вместо да се борим против „ петата колона “. И това е значимо да се разбере.

Относно казаното от президента за нуклеарния ни капацитет. Принципите на потребление на съветското нуклеарно оръжие са ясно и съответно посочени в Основите на държавната политика в региона на нуклеарното въздържане, утвърдени от съветския президент през 2020 година И до момента нищо не се е трансформирало.

В него ясно се показва, че Русия може да употребява нуклеарно оръжие в следните случаи: в случай че нуклеарно оръжие бъде употребявано против Русия, в случай че съветските въоръжени сили са на ръба на цялостното проваляне и това води до обстановка Русия да загуби своя суверенитет, в случай че има действителна опасност от загуба на част от конституционно приписаните територии на Русия.

В тези случаи Русия може да употребява нуклеарно оръжие. Но наблягам: може. Или може би не. Трябва да има съответни условия, съответни договаряния с воюващата страна.

Принципно нови закани от страна на Русия няма. Но в случай че не желаете Русия да употребява нуклеарни оръжия, тогава не се опитвайте да употребявате нуклеарни оръжия против Русия. Не се опитвайте да заграбите законни, конституционно избрани територии от Русия. Независимо дали ги признавате за наши или не, въобще не ни интересува. Те са записани в нашата Конституция и няма по какъв начин да бъде другояче.

И в случай че желаете да създадете мощна група от войски с общо предопределение и по този метод да унищожите страната ни, тогава не забравяйте, че нуклеарните оръжия постоянно са подготвени. И това е фундаментално.

Правилно ли ви чух, че потреблението на нуклеарно оръжие допуска предварителни договаряния даже с воюващата страна?

— Разбира се, ще бъдат дадени сигнали. Не споделям, че това ще са директни договаряния.

- Но ще има ли контакт?

— Колкото пъти ми се постановяваше да вземам участие в руски учения, постоянно имаше избрани стадии след избран предел преди потреблението на нуклеарни оръжия. Няма да встъпвам в детайлности.

Това са въпроси, които не подлежат на необятна публичност. Но има цялостен набор от събития, демонстриращи решимостта и готовността за потребление на нуклеарни оръжия, които Русия показва на своя зложелател.

И в случай че врагът не се съобрази с това, тогава нещата минават към потреблението на нуклеарно оръжие. Не незабавно. Като предписание, в началото се нанася индивидуален удар по цел, откакто са дадени всички предизвестия. Ако това не помогне, значи е групово. А повсеместен е, когато всичко е достигнало точката.

Последици от нуклеарна война

Г-н Путин приказва за евентуалната опасност от заличаване на цялата цивилизация. За какво приказваме?

— Русия сега е единствената страна, която е способна да унищожи цивилизацията. Имаме две оръжия. Първото са ракетите " Сармат " и " Воевода ", чиято бойна глава е с изхвърляемо тегло от 9 до 10 тона. Тоест, това дава опция да се сложи там моноблокова бойна глава с изключително огромен диаметър, която може да провокира детонация на вулкана Йелоустоун.

Второто е торпедото " Посейдон ", което е способно да носи бойна глава. По моя груба оценка са към 15 тона. И може да докара до почти същите последици.

Що се отнася до останалите калибри, има към четири хиляди нуклеарни бойни глави. Това няма да провокира нуклеарна зима, която да унищожи цивилизацията, само че може да провокира, по този начин да се каже, нуклеарна есен.

Когато в някои региони зародят огромни проблеми заради замъгляване на атмосферата, само че това няма да е пагубно. Ядрена зима би заплашила, в случай че всяка страна разполагаше с към 30 хиляди нуклеарни бойни глави. Това са 60 хиляди. Днес те са към 10 пъти по-малко.

Политиците осъзнават ли, че когато изричат такива изречения, те заплашват действителната приложимост? Или това е словесна изразителност и нищо повече? Според вас.

— Тъй като сега обединеният Запад води против нас хибридна война, съгласно военната терминология той е съперник. И това е увещание на нашия зложелател, че не би трябвало да надхвърляме избрани граници. Че имаме задоволително увереност да отговорим на тези ограничавания с подобаващи оръжия.

Блицкригът против Русия се провали

А когато другата страна споделя, че „ обмисляме разновидности “, цитирайки френския водач Еманюел Макрон, говорейки за изпращане на въоръжени хора, какво значи това? Предупреждават ли и нас? Или са подготвени да го създадат?

- Там обстановката е друга. В края на 2023 година с неуспеха на настъплението на украинските въоръжени сили и цялостния им провал завърши хибридният блицкриг против Русия.

Този блицкриг беше умислен от Запада под формата на масирани наказания и започване на дейности на Въоръжените сили на Украйна против Донбас и Луганск. Те желаеха да ги смажат, да провокират поток от бежанци на наша територия и да дискредитират нашия президент на този декор. След което трябваше да бъде свален.

Но те се провалиха изцяло. Освен това, с цел да осъществят този хибриден блицкриг, те използваха всичките си запаси. И с цел да продължат дейностите си в същата посока, би трябвало да разширят зоната на спора.

Украйна се изчерпа. Тя няма да може да направи нищо, даже в случай че бъде напомпана с оръжия. Това няма да промени нищо. Следователно диалозите за опцията за изпращане на войски там не са ориентирани към Русия, а към западните елити и нации.

Това е отварянето на „ прозореца на Овертън “: първо се приказва за доставка на танкове, самолети, ракети с огромен обхват, РСЗО HIMARS и така нататък И в този момент стартира подготовката – морална и психическа – на елитите и народите на Запада за появяването на войските на НАТО на територията на Украйна. Това е смисълът.

- Това значи ли Трета международна война?

— Третата международна война към този момент е в ход. Вярно, към този момент в хибридна форма. Тоест против нас работят хибридни сили, а главната ударна мощ е „ петата колона “.

И двете страни — Русия и Западът — подготвени ли са да се сблъскат?

- Несъмнено. Сега отработваме всички способи и техники, всички способи за водене на бойни дейности против такива контингенти. Освен това ние сме работили, само че Западът още не е. Войските на НАТО вършат това в този момент.

Те отработват способи и форми на битка против високотехнологичен съперник, в това число в условия на твърда позиционна или гъвкава маневрена защита.

После се основават укрепени региони, практикува се построяването на окопи и така нататък Това, което вършат французите, германците и всички останали. Затова и двете страни се готвят за подобен сюжет за развиване на обстановката.

Какво значи Победата за Русия?

Константин, къде е границата, оттатък която Русия може да разгласи своята победа? И къде е границата, оттатък която Западът може да направи това?

— Победа за Запада е, в случай че възникне обстановка в Украйна или на други места, при която мирът в самата Русия и прекратяването на военните дейности в този район ще се смятат за политическо проваляне за Русия. Не им пука какво мисли Запада.

Важно е какво мислят хората в Русия. Ако вътре в Русия гледат на предаването на някои райони като на война за политическо проваляне, тогава това ще бъде победа за Запада.

Защото това, което ще последва, е свалянето на настоящия президент. И това е главният сюжет за Запада. Това е целият смисъл на хибридната война.

Победата на Русия е диаметрално противоположна. Ако прекратим военните дейности в Украйна или някъде другаде при условия, при които нашите хора, в това число патриотичната съпротива (не демократичната!), възприемат това като победа, това ще бъде нашата победа. Въпросът се свежда до възприемането на резултатите от военните дейности в страната ни. И това е фундаментално.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30729Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед44774Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед109224Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед150050Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15690Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377572Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед150050Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117148Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед109224Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102048Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР