Връчиха му обвинителните документи Сензационният случай на принц Андрю, син

...
Връчиха му обвинителните документи Сензационният случай на принц Андрю, син
Коментари Харесай

Разпитват принц Андрю по делото за изнасилване

Връчиха му обвинителните документи
Сензационният случай на принц Андрю, наследник на кралица Елизабет Втора, упрекнат в обезчестяване на малолетна, наподобява има прочут прогрес. Поне юристите най-сетне съумяха да му връчат правосъдните документи, нужни за продължение на делото, оповестява " New York Post ". Досега братът на принц Чарлз се криеше от американските юристи, които би трябвало персонално да му предадат нужните документи.

Наскоро чиновник, виновен за даването на правосъдните документи и други известия, даде декларация пред окръжния съд за южния окръг на Ню Йорк, в която в детайли разказва опитите си да ги показа на принц Андрю, които в последна сметка са увенчани с триумф. Той е предал документите в формалната резиденция на принц Андрю Royal Lodge на 27 август в 9:30 сутринта.

Служителят в детайли разказва по какъв начин неведнъж са му отказвали предходни опити да съобщи документите, в които 61-годишният наследник на кралица Елизабет II е упрекнат в обезчестяване. Делото е заведено от 38-годишната американка Вирджиния Джуфре, която твърди, че сред 1999 и 2002 година тя е била неведнъж полово измъчвана от принц Андрю.

За първи път тя стана жертва на закононарушение, когато била единствено на 16 години. Тя била забъркана в проституция, проведена от финансиста -педофил Джефри Епщайн, за който се счита, че е осъществил цяла незаконна мрежа за оргии, в това число тези с малолетни, за представители на международния хайлайф. Преди две години Епщайн се самоуби в следствения арест малко след ареста си.

Сега връчените на принц Андрю документи го уведомяват, че първото чуване (което ще бъде под формата на конферентен диалог от Ню Йорк) е планувано за през днешния ден - 13 септември.

В обвиняванията се твърди, че Вирджиния Джуфре била „ принудена да реализира сексуален акт с принц Андрю срещу волята й “ по заповед на педофила Джефри Епщайн. Обвинения са повдигнати и против Гилейн Максуел – дамата, осигурявала млади девойки за милиардера Джефри Епстийн. Сега тя е в ареста в Ню Йорк и не признава виновността си.

Джефре твърди, че е претърпяла „ обилни вреди “ заради „ извънреден прочувствен стрес, оскърбление, боязън, психически контузии, загуба на достолепие и самочувствие и навлизане в нейния персонален живот “.

" Аз държа принц Андрю виновен за това, което ми е предизвикал. Силните и богатите не са освободени от отговорност за своите дейности " - споделя Джефри Епстийн, откакто и тя заведе дело против принца.

Самият принц Андрю неведнъж отхвърля изказванията на Джефри Епстийн, в това число по време на изявление за BBC, в което той твърди, че „ не си спомня в миналото да е срещал тази дама. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР