Врачанските шофьори отдавна станаха нарицателно за нагло и некадърно паркиране.

...
Врачанските шофьори отдавна станаха нарицателно за нагло и некадърно паркиране.
Коментари Харесай

Наглост! Шофьори превзеха тротоар във Враца /снимки/

Врачанските водачи от дълго време станаха нарицателно за безочливо и неспособно паркиране. Те обаче не престават да потвърждават това с безбройните си изцепки. За благополучие будни жители не стопират да изпращат на осведомителна организация BulNews.bg сигнали за техните прегрешения.
Поредната порция фотоси изпрати наш постоянен четец за рубриката „ Ти, репортерът “. Кадрите са направени през вчерашния ден на улица „ Ген. Леонов “, в региона на някогашния ресторант „ Ахат “ във Враца. На тях се вижда по какъв начин водач е решил да разшири паркинг, като превземе и тротоара.
Нарушителят, заловен в крачка, е водач на „ Мазда “ с врачанска регистрация. Той е зарязал колата си на огромния празен паркинг, който се намира пред един от жилищните блокове. Дотук добре, само че наподобява обособеното място му се видяло недостатъно. С цялата си безочливост, лидерът качил возилото си на тротоара, заемайки го напълно. Така нито пешеходците могат да преминат умерено, нито водачите могат да паркират.
„ Докога ще се пордължава с наглото паркиране в града? При състояние, че има огромен паркинг с доста свободни места, някои вземат решение да затапят пътя на пешеходците. Наглостта няма граници, а контролните органи спят “, разяснява засегнат врачанинът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР