Врачанските шофьори не спират да изумяват с уменията си в

...
Врачанските шофьори не спират да изумяват с уменията си в
Коментари Харесай

Врачанин вбеси „Студентски град“ с паркирането си, вижте уникалното послание към него /снимки/

Врачанските водачи не стопират да изумяват с уменията си в паркирането. Тяхната безочливост и несръчност към този момент стана пословична освен в града ни, само че и в страната.
Поредният случай на фрапиращо нарушаване е от „ Студентски град “ в София. Наш студент с вбеси комшиите си, като затапи изхода на паркинг, научи BulNews.bg. Врачанинът оставил автомобила си „ Ауди “, препречвайки пътя на всички влизащи и излизащи от студентско общежитие.
Реакцията на възмутените от държанието на водача хора обаче е не по-малко фрапираща. Те му оставили неповторима записка, която взриви обществените мрежи. На бял лист хартия гневни студенти излели с мастило възмущението си. Текстът, който ще ви остави без мирис от смях, гласи:
„ Скъпи наш ПЕДЕРАС, очевидно си нов, тъп, некомпетентен и несъмнено учиш ФИЗКУЛТУРА! СПИРАШ като врачанска курва! На място на което написа „ ИЗХОД “.
Коментаторите в обществените мрежи обаче не излизат с единно мнение. Според някои водачът е трябвало да види, че има излаз, само че и надписът със спрей на бордюра не е от най законните знаци. Други пък се заяждат с грамотността на индивида, написал бележката, и по особено с изписването на думата – „ педерасТ “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР