Врачанска телевизия разобличи театралната постановката от вчера, озаглавена Борисов на

...
Врачанска телевизия разобличи театралната постановката от вчера, озаглавена Борисов на
Коментари Харесай

ТВ Враца разобличи постановката ”Борисов на посещение в града” /видео/

Врачанска телевизия разобличи театралната постановката от през вчерашния ден, озаглавена ”Борисов на посещаване в града ”. От репортажа на ТВ Враца се вижда, че възторженото посрещане на премиера е грижливо режисирана режисура, проведена от ГЕРБ. Журналистите от малкия екран напомнят и 10 годишното отсрочване на ремонта на пътя София - Видин, който е от извънредно огромно значение за северозападния район, който е най-бедния в Европа
Традиционно множеството медии демонстрираха по какъв начин под бурни овации Бойко Борисов слиза от джипа, а събралите се хора бурно ръкопляскаха и скандираха името му. " Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас ", " Ако беше елементарно Орешарски да го е направил ", са единствено част от виковете.

Репортажът споделя кои са възторжените хора. Оказва, се също по този начин, че медиите във Враца не са получили информация за визитата на премиера, което бе предавано в профила му във Facebook, само че пък защитата на завода, който той обходи им желае акредитация, с цел да влязат и да отразят визитата.

Вижте целия репортаж:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР