Впонеделник или ще бъде изпълнен мандат, или ще се знае,

...
Впонеделник или ще бъде изпълнен мандат, или ще се знае,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще отидем при президента с готова папка, или ще има нови избори

В понеделник или ще бъде изпълнен мандат, или ще се знае, че отиваме на избори. Няма да има никакви договаряния отвън понеделник. Това сподели пред публицисти в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му, в случай че Мария Габриел направи по този начин, че да има кабинет, който да може да ръководи, ще ѝ дадат 69 гласа. Ако не се разбере, още тогава ще се знае, че повече диалози няма да има до след изборите, добави Борисов.

Той отхвърли да разяснява договарянията, тъй като не взе участие в тях. Не им прави чест на сътрудниците да пускат част от договарянията, които ги устройват, сподели Борисов във връзка въпрос дали е контрактувано министърът на защитата Тодор Тагарев да не бъде част от идващия кабинет. Той посочи, че съблюдават уговорката, до момента в който всичко се контракти, да не се разяснява. Мария Габриел, в случай че може да работи с Тагарев, аз ще го гласоподавам, в случай че не може да работи - нейна работа, сподели водачът на ГЕРБ. Той акцентира, че тя ще бъде министър председател и тя би трябвало да си показа ясно " какво се случва с Министерски съвет, с ръководството на Министерски съвет с непознати министри, нейна работа ". 

Президентът Румен Радев анулира за понеделник, 18 март, връчването на мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарната група - на ГЕРБ-СДС. 

Бойко Борисов участва на конференция “Eвропейска договорка за фермерите – визията на Европейската национална партия (ЕНП) за земеделието в Европа ”. 



* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР