Впетък минималните температури ще бъдат между 7° и 11°, в

...
Впетък минималните температури ще бъдат между 7° и 11°, в
Коментари Харесай

Времето в края на седмицата: Ще има ли изненади

Впетък минималните температури ще бъдат сред 7° и 11°, в обособени котловини и низини до 3°-4°, в София - към 7°. Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, по-високо от междинното за месеца, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Днес ще бъде най-вече слънчево, само че от северозапад на югоизток облачността краткотрайно ще се усили. Ще остане без превалявания. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София - към 25°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб вятър, преди обяд от запад, а след обяд от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 23°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините също ще бъде най-вече слънчево. От северозапад облачността, най-вече висока, краткотрайно ще се усили. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 14°.

В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от югоизток. Преобладаващите минимални температури ще са сред 7° и 12°, а оптималните - сред 24° и 29°.

В неделя вятърът от юг-югозапад ще се усили до сдържан. Преди обяд ще е слънчево, само че след обяд от запад ще стартира нарастване на облачността, най-вече междинна и висока. Температурите ще се задържат без основна смяна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР