Впечатляващото присъствие на бизнеса от Китай и страните от Централна

...
Впечатляващото присъствие на бизнеса от Китай и страните от Централна
Коментари Харесай

Министърът на икономиката Емил Караниколов избухна с изказване! Ще нараства интересът и потенциалът за развитие и партньорството ни с Китай, ще има все повече…

„ Впечатляващото наличие на бизнеса от Китай и страните от Централна и Източна Европа е доказателство за възходящия интерес и потенциал за развиването на още по-мащабно партньорство сред компаниите от нашите страни и реализирането на повече взаимни планове ”, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов при откриването на Българо–китайски бизнес конгрес, провеждащ се в София, в границите на Седмата среща на ръководителите на държавни управления на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и Китай.

На формалното разкриване участваха министър председателите на двете страни Бойко Борисов и Ли Къцян, както и водачите на 16-те страни от ЦИЕ.

По думите на Караниколов на днешния бизнес конгрес участват над 500 представители на български компании от разнообразни браншове, които търсят съдействие с китайски сътрудници.

„ Благодарни сме за дейната политика и на практика дейности, които държавното управление на Китай подхваща за поощряване на китайските компании и разширение на тяхното наличие в района “, съобщи още той.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР