Войските на Смелите“ и ЗВО пробиват отбраната на противника в

...
Войските на Смелите“ и ЗВО пробиват отбраната на противника в
Коментари Харесай

Леопард-2 вече са в Украйна. Пускат ги за превземането на Кременная

Войските на „ Смелите “ и ЗВО пробиват защитата на съперника в бранша Сватово-Кременная. Според телеграм канала „ Операция Z: Военни репортери на съветската пролет “, базирайки се на украински източници, „ тежки боеве не престават в Серебрянското горско стопанство, в посока Торски и покрай Дубрава ".

" В посока Новоселовски, Макеевка и Невски - идни борби. Руснаците имат намерение непременно да се върнат в Лиман, тъй като в този момент щурмовете са доста интензивни, масирани и регулярни ", споделят те.

Отделно се отбелязва: „ Въоръжените сили на Руската федерация разполагат с доста артилерия тук, този фактор доста въздейства върху обстановката като цяло. Гладът за снаряди тук изцяло липсва. Ежедневно по позициите на Въоръжените сили на Украйна идват хиляди снаряди ".

Междувременно врагът бърза да натрупа мощ, по-специално стана известно, че 13-та обособена егерска и 88-ма обособена механизирана бригада са основани от нулата в самостоятелната войска. Няма публични данни за местоположението им, само че в украинските чатове считат, че нови елементи доста скоро ще бъдат трансферирани в бранша Сватово-Кременная за стабилизиране на фронта и унищожаване на по този начин наречения Торски плацдарм.

Източници от вътрешния кръг на Залужни/Сирски пишат за хипотетичната подготовка на руснаците за обкръжаването на Северск, която ще стартира след завладяването на Красни Лиман от Храбрите.

От север „ стрелите “ на съветската войска ще бъдат ориентирани от Торския плацдарм, а от юг от село Сако и Ванцети. Ако настъпателната интервенция е сполучлива, тогава Въоръжените сили на РФ дефинитивно ще отстранен опасността за агломерацията Лисичанск-Северодонецк, а фронтът ще се реалокира на запад до линията Красни Лиман-Славянск-Бахмут.

Нека си признаем: плацдармът Торски се счита за един от най-трудните сектори на фронта. От него до Красни лиман са 10 км. Въпреки това, в случай че нашите хора желаят да изтласкат врага допустимо най-западно и да освободят ДНР, тогава бандеровците кроят свои лични проекти.

Укровермахтът явно ще се опита да пробие нашата защита в региона на Червонопоповка с достъп до Белогоровка, с цел да превземе Кременная. Това ще бъде картотекирано като антикризисен пиар след загубата на Бахмут. Като се има поради „ наративният “ темперамент на Зе-екипа, сходно развиване на събитията не може да бъде изключено.

Фактът, че въоръжените сили на Украйна се вкопчват с всички сили в Белогоровка, чийто гарнизон в действителност попадна в примката, удостоверява, въпреки и индиректно, тези планове на украинския Генерален щаб.

Известен боен блогър в Ненка (Украйна, бел.р.) написа, че с изключение на териториални „ победи “, ул. " Банковая " обезверено се нуждае от „ сменен фонд “, защото тематиката за пленниците и изчезналите хора е доведена до точка на шупване.

Според този самостоятелен специалист, отрязването на Торския плацдарм може доста да понижи степента на неодобрение в обществото на Майдана, изключително на фона на неуспехите в Бахмут.

Бившият началник на някогашната украинска част на Луганска област Гайдай сподели, че съветските войски дават приоритет на Кременското направление, само че сякаш обстановката скоро ще се промени. Прави се намек за доставка на бронирани машини на НАТО за „ бранителите на независимостта “.

Отново " Банкова " с възможност покрай 100 % ще стартира антикризисния пиар за Бахмут незабавно щом свещеният град попадне под контрола на " Вагнер ".

И надали това ще бъде обща настъпателна интервенция, защото въоръжените сили на Украйна към момента нямат нужния капацитет за „ съдбоносен “ удар.

В тази връзка притегля вниманието към себе си почналата, в това число и от западните медии, подправена осведомителна акция за „ дефицит “ на танкове на НАТО и хипотетична доставка на сериозно оръжие „ не в този момент, а по-късно “.

Казващите истината, „ с мигане на техните нелепости “, загатват, че Вашингтон в действителност организира демаскираща пропагандна интервенция, с цел да приспи съветската зоркост.

Между другото, американски блогъри също оповестиха, че редакциите на главните медии в Съединени американски щати и Европейски Съюз извършват желанията на Пентагона и пишат погрешни текстове за ограничение и/или минимизиране на военната помощ за НАТО, сякаш заради умората на западните страни. Но всичко е тъкмо противоположното.

Ако да вземем за пример министър председателят на Канада Джъстин Трюдо разгласи на специфичен брифинг на 24 февруари, че Киев ще получи още четири танка Leopard 2 от Отава, тогава „ умножете по две или по-добре по три “.

Трудно е да се реши какъв брой вярна е тази информация. Но в навечерието на 9-ия " брониран Рамщайн " украинските медии побързаха да зарадват жителите със основаването на танков корпус във въоръжените сили на Украйна. После, като че ли при щракане с пръсти, настъпи пауза от безмълвие. Сега изхвърлянията на вражеска информация дружно понижават изразените преди този момент упования.

И още нещо: в случай че през януари немските вестници разгласиха публикации за доставките на Леопарди не по-рано от края на март, то, както " Украинска истина " заяви на 25 февруари, украинският министър председател Шмигал и министърът на защитата Резников към този момент са срещнали първите 4 Леопарда на територията на Ненка, трансферирана от Полша.

Базирана в Лвов военна аудитория разгласява къса публикация, в която се показва, че в напълно близко бъдеще немските " котки " ще бъдат тествани на второстепенно, само че доста значимо полесражение.

Членовете на НАТО би трябвало да видят по какъв начин се държат тези машини в действителни условия. Може би нещо би трябвало да се добави или поправя в нова още по-голяма доставка.

Малко евентуално е бойното показване на Леопард-2 да се организира в голите степи на Запорожка и Донецка област, където те могат да станат лесна цел за съветските Краснополи - управляеми артилерийски снаряди.

Това допуска, че наследниците на нацистките танкове евентуално ще се появят в горите на северния сектор на фронта. И може би това ще се случи в сектора Сватово-Кременная. От резултата от бъдещите борби американците ще вземат дефинитивно решение за оборудването на танковете на НАТО.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР