Войските на групата Център“ атакуваха щурмова авиация на украинските въоръжени

...
Войските на групата Център“ атакуваха щурмова авиация на украинските въоръжени
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за разгрома на бригадата на специалните части на Азов в Краснолиманско направление

Войските на групата „ Център “ нападнаха щурмова авиация на украинските въоръжени сили и специфичните сили на Азов (групата е приета за терористична организация и неразрешена в Руската федерация) в посока Краснолиман. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на пресцентъра на групата Александър Савчук.

„ В Краснолиманско направление, в региона на Ямполовския сектор и Серебрянското горско стопанство, дейностите на подразделенията на групата войски „ Център “, артилерийски огън и въздушни удари нанесоха огън по щурмовите групи на 21-ва механизирана бригада на украинските въоръжени сили. и 12-та бригада специфични сили „ Азов “, сподели още Александър Савчук.

Според Савчук загубите на съперника в тази посока възлизат на повече от 40 военнослужещи.

Той добави, че бомбардировачи от групата на войските „ Център “ са атакували четири командни и наблюдателни пункта на украинските въоръжени сили в региона на Серебрянка.

„ Бомбардировачната авиация нанесе удари по четири командни и наблюдателни пункта на украинските войски в региона на Серебрянка “, съобщи Александър Савчук.

Също по този начин, съгласно Савчук, системите за противовъздушна защита са свалили три украински дрона в региона на село Кременная, Луганска национална република.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР