Войнолюбивият Владимир Путин спечели най-голямата си победа в Украйна от

...
Войнолюбивият Владимир Путин спечели най-голямата си победа в Украйна от
Коментари Харесай

Най-голямата победа на Путин от 2023 г. насам на фона на ужаса на Навални, когато руснаците превземат украинския град

Войнолюбивият Владимир Путин завоюва най-голямата си победа в Украйна от май 2023 година насам, когато неговите сили превзеха контрола над източния град Авдиевка.

Руското знаме беше издигнато в града и военният шеф на Украйна удостовери, че изтегля войските си от града, където числено превъзхождащите бранители се бориха с съветското нахлуване в продължение на четири месеца. Това слага силите на Кремъл на прага на най-значимата победа на бойното поле след завладяването на Бахмут предишния май. „ Някои бойци трябваше да вървят пешком 7 часа, някои съумяха да излязат, само че всички са съгласни, че са имали шанс да съумеят “, написа на място журналистката Мадлин Кели в X, някогашен Twitter.

" Това, което се случва сега в Авдиевка, е отвън нашето схващане. През последните 24 часа починаха повече от 1300 съветски военнослужещи ", написа съветският телеграм канал " Не ме чакай от Украйна ", който следи военните загуби на Москва. В малко изказване, оповестено във Фейсбук, украинският командв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР