Войнишкият паметник в с.Александрия, община Крушари е възстановен и районът

...
Войнишкият паметник в с.Александрия, община Крушари е възстановен и районът
Коментари Харесай

Възстановиха войнишкия паметник в с.Александрия, община Крушари

Войнишкият монумент в с.Александрия, община Крушари е възобновен и регионът към него е облагороден и измит с помощта на работата на екип от Електроенергиен систематичен оператор /ЕСО/ ЕАД. Инициативата е взаимна с регионалния шеф, който насочи вниманието на ЕСО ЕАД Добрич към паметника, който е съграден през 1946 година с даренията на всички поданици на Александрия и персоналните помощи на Костадин Стоянов, Илия Атанасов, Атанас Андреев, Стоян Костадинов, КООП „ Нов живот “, НЧ „ Наука “, Коритенска община и църквата „ Св. Константин и Елена “.

В рамките на извършена работна среща с регионалния шеф ръководителят на ЕСО ЕАД Добрич Огнян Узунов показа, че Електроенергийния систематичен оператор организира публично потребни начинания. По рекомендация на регионалния шеф бяха координирани дейностите и съгласувани с Регионален исторически музей, вследствие на което екип на ЕСО Добрич възвърне войнишкият монумент на починалите в Балканските и двете международни войни и почисти и облагороди региона към него.

Йорданка Костадинова изрече признателност за възобновяване на паметника край село Александрия и съобщи подготвеност за осъществяване на бъдещи взаимни планове в интерес на обществото. От своя страна представителят на ЕСО ЕАД Добрич изрази благодарност и добави, че осъществяването на патриотичната самодейност е донесла задоволство на чиновниците и задоволеност от реализирането на политиката на ЕСО за корпоративна обществена отговорност за доброволчество и поддръжка на благотворителни дела от чиновниците на Електроенергийния систематичен оператор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР