Джеймс Бътлър, чернокож, 42-годишен демократ от Атланта, планира да гласува

...
Джеймс Бътлър, чернокож, 42-годишен демократ от Атланта, планира да гласува
Коментари Харесай

Чернокожите мъже в Джорджия бяха от решаващо значение за победата на Байдън през 2020 г. Може ли да запази инерцията през 2024 г.?

Джеймс Бътлър, негър, 42-годишен демократ от Атланта, възнамерява да гласоподава за президент Байдън през ноември —  но не е толкоз въодушевен от това време в близост.

„ Предполагам, че това е най-хубавото, което имаме “, сподели той за изборите през 2024 година

Бътлър не е единственият измежду чернокожите гласоподаватели в Джорджия с неналичието на възторг да гласоподава за господин Байдън за повторно.

Проучване на CBS News в края на февруари сподели, че 76% от евентуалните чернокожи гласоподаватели са декларирали, че поддържат кандидатурата му за преизбиране, което е спад от 87%, които са дали своят вот за него през 2020 година През 2020 година Джорджия беше една от най-близките победи на господин Байдън, с по-малко над 12 000 гласоподаватели, които вършат разликата – и черните гласоподаватели бяха основна част от печелившата коалиция на господин Байдън там.

Изглежда, че акцията Байдън-Харис е обърнала внимание. Вицепрезидентът Камала Харис стартира в понеделник обиколка в разнообразни щати в Атланта, с цел да приказва за ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР