Войната в Украйна ще свърши, когато върнем всичко свое -

...
Войната в Украйна ще свърши, когато върнем всичко свое -
Коментари Харесай

Зеленски: Войната ще приключи, когато си върнем всичко свое - хора и територии

Войната в Украйна ще свърши, когато върнем всичко свое - своите хора и територии. Това сподели президентът на страната Володимир Зеленски по време на онлайн чат със студенти от водещи френски университети.

„ Войната ще завърши за украинския народ единствено когато върнем това, което е наше. Казвам искрено: не ни би трябвало прекалено много... Ние желаеме да върнем мира в нашата страна, на нашата земя. Русия лиши и окупира всичките ни права: правото на нашата земя, правото на избор, даже правото ни на живот ", сподели още Зеленски.

Зеленски добави, че всички договаряния оттук насетне ще се водят, единствено откакто Русия разбере погрешността и пагубния темперамент на своите решения и ще бъде подготвена да понесе наказване за закононарушенията, осъществени в Украйна.

Президентът акцентира, че с всеки нов град, в който биват откривани тела на измъчвани почтени жители, и съзнателно унищожени жилищни здания, както в Буча - да вземем за пример в Ирпен и Мариупол, желанието на Киев за договаряния понижава.

Във всеки случай договарянията, акцентира Зеленски, би трябвало да се водят посредством разговор, а не посредством ултиматуми.

 Това пък е последното видео от профила на Зеленски във Facebook:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР