Войната в Украйна ще отслаби ЕС и ще сложи край

...
Войната в Украйна ще отслаби ЕС и ще сложи край
Коментари Харесай

Орбан с пропутинска реторика: Войната в Украйна ще сложи край на западното господство

Войната в Украйна ще отслаби Европейски Съюз и ще постави завършек на ерата на западното владичество. Това съобщи унгарският министър-председател Виктор Орбан пред Tichys Einblick.

" Много е евентуално войната в Украйна да постави завършек на [ерата на] господството на западните страни ", сподели политикът. Той уточни също, че борбата с Русия ще докара до " намаляване на позициите на Европейски Съюз " на интернационалната сцена.

По-специално, политиката на наказания на Общността " не съумя да дестабилизира " Руската федерация, само че нанесе " колосални вреди " на стопанската система на Европейски Съюз. Освен това забележителен брой страни в света не поддържаха Съединени американски щати и Европейски Съюз по украинския въпрос: Китай, Индия, Бразилия, Южна Африка, както и арабски и африкански страни. И най-после, Западът явно не съумява да " завоюва тази въоръжена борба " и " с военни средства ", счита Орбан.

Политикът заключи, че битката сред Европейски Съюз и Русия ясно демонстрира, че максимален триумф имат страните, които разполагат със лични добивни благоприятни условия. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР