Войната в Украйна навлиза в решителна фаза. Очевидно ще се

...
Войната в Украйна навлиза в решителна фаза. Очевидно ще се
Коментари Харесай

Ген. Съби Събев: Използване на ядрено от оръжие от страна на Русия е малко вероятно

Войната в Украйна навлиза в решителна фаза. Очевидно ще се разразят по-решителни дейности с доста жертви - военни и цивилни. Целта на съветското политическо управление е да се регистрира пред обществото с военна победа. Ударът ще бъде към Харков и Киев. С преодоляването на Мариопул се реализира връзка с Донецк и Луганск. Ще се премине към по-брутално потребление на военна мощ. Това съобщи ген. Съби Събев в студиото на утринния блок на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1500
Според него, в случай че Украйна успее да удържи на тази масирана военна по този начин, възможностите на Русия за триумф се срутват.

“Русия разполага с 500 бойни самолета на границата на Украйна. Да не приказваме за морското предимство. Отбраната на Украйна се втвърдява ”, сподели генералът. Той планува ескалация на напрежението измежду цивилните в Русия.

Като проблем дефинира готовността на Русия да вкара още сили, тъй като това ще докара до повече настървеност: “Влизането в Харков и Киев е обвързвано с големи загуби. Международната общественост би трябвало да насочи уверено предизвестие към Русия. Възможно е да се намерят страни, които да оказват помощ, в случай че Украйна рухва. Възможно е някои страни да изпратят свои военни елементи ”.

По думите му потребление на нуклеарно оръжие от страна на Русия е малко евентуално, тъй като това ще дискредитира Русия.

Събев беше безапелационен, че България има потребност от наличие на войски на НАТО на нейна територия: “Това с нищо не накърнява нашата самостоятелност. Това може да бъде под формата на многонационална военна група на НАТО. Тя изпраща ясно обръщение, че Алианса се е наемам със сигурността на България ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР