Войната в Украйна е невъобразима трагедия - като човек и

...
Войната в Украйна е невъобразима трагедия - като човек и
Коментари Харесай

Синът на Джон Ленън пазеше Imagine за края на света, но я изпълни за Украйна

" Войната в Украйна е невъобразима покруса - като човек и актьор, се почувствах задължен да отговоря по допустимо най-значимия метод, на който съм кадърен " - по този начин синът на Донж Ленън - Джулиън показа в Youtube първото свое обществено изпълнение на най-емблематичната ария на своя баща - " Imagine ".

" Винаги съм казвал, че единственият случай, в който бих склонил да изпея " Imagine " ще е, в случай че идва краят на света. Защото посредством тази ария ние се пренасяме в пространство, където любовта и сплотеността се трансформират в нашата действителност - даже и единствено за миг, " изяснява Ленън младши.

" Песента съставлява светлината в края на тунела, за която всички ние се надяваме. "

Подобно на татко си, Джулиън също развива музикална кариера, като досега има седем албума. Освен това се занимава с снимка и е издал редица детски книги.

През 1968 година Пол Макартни написа за него " Hey Jude ", откакто Джон се разделя с майка му Синтия поради Йоко Оно.



В обръщението си под осъществяването на " Imagine " той приканва света да поддържа Украйна и всички бежанци:

" Като резултат от настоящото принуждение, милиони почтени фамилии са принудени да изоставен комфорта на домовете си, да търсят заслон другаде, " написа Ленън.

" Imagine " е показана в рекордите на Guinnes като втория най-добър сингъл за всички времена след " Bohemian Rhapsody " на Queen. Стотици музиканти са я изпълнявали на сцена, в това число Мадона, Стиви Уондър, Лейди Гага и Елтън Джон. През тази година тя прозвуча и по време на откриването на Зимните олимпийски игри в Пекин.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР